Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Wycena kont!

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Założyłem ten temat zmyślą o tych co nie wiedzą ile ich konto jest warte a potrzebują kasy na coś innego,więc wypisujcie swoje konta i oceniajcie ile one są warte.

Może ja zaczne pierwszy:

4 X ( g.w E100 E-100 Maus JagdPZ E-100)

2 VIII ( IS-3 brakuje 50 tys exp do IS-8 SP premka )

1 VII ( amx 13 75)

1 VI ( VK 2801)

Na koncie jest 3200 golda

Wolnego exp ponad 14tys

CO JE GRANE ?

Opublikowano

ok to teraz ja ;]

is-7

t34

m12

kv1s

tiger II

amx ac 48

amx 13 90

t25/2

arl44

Coś koło 40-50zł.

Topic : Jeżeli zacznie się tu niepotrzebny spam/kłótnie zamykam temat.

Mają być tu tylko pytania ( ile konto wartę ) i odpowiedzi, innej odpowiedzi będą nagradzane 5%.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

sprzedawanie kont do wota jest na razie totalnie nieopłacalne. (oczywiscienie dla sprzedającego ^^ ) Na allegro są konta po 3x X tier i prawie all odblokowane VIII i IX, do tego po kilkanascie tysi złota. i takie konto mozna kupic za ok. 200zł, gdzie samo złoto jest wiecej warte ;o

@

ok to teraz ja ;]

is-7

t34

m12

kv1s

tiger II

amx ac 48

amx 13 90

t25/2

arl44

Tak jak widzisz, sam twój t34 był więcej wart niz całe konto. moim zdaniem temat troche bez sensu.

09071535498836998897.png

Opublikowano

dodam że samo złoto jest wart 50zł a czołgi X 20-50zł?

Zwróć uwagę na to, że kupujesz konto z nieswoim nickiem (który owszem możesz zmienić, ale kosztuje to 25oo golda), nieswoimi statystykami... Poza tym jeżeli sprzedajesz coś co kupiłeś za np. 100zł, sprzedasz to za max. 60% tej ceny. Chyba, że trafi się ktoś, kto nie ogarnia, a ty wciśniesz mu kit. Ale kto co lubi...

Opublikowano

Może i czołg premium trochę warty jest ale weźcie to pod uwagę że jeśli chcecie sprzedać konto z czołgiem premium i maks 1-2X to prędzej ktoś już raczej zrobi sobie nowe konto i kupi samemu czołg premium.

76561198001815076.png
Opublikowano

Czołg premium i złoto na koncie liczcie -30% - -50%, ponieważ gdy dacie 100% kwoty, którą zapłaciliście za premke/ premium tank to ktoś woli sobie sam kupić bo i tak przecież taka sama cena ;)

I nie paczcie na allegro gdzie macie pokazane np 2x X t + 8tier premium i ktoś np za te 2 X weźmie 50-80zł i policzy 200zł za tank premium i da cenę 280zł.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...