Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto od nowa?

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam postać łucznika, która tak jakby mi się znudziła. Myślę nad magiem. Mam już dla maga broń u6 +7 na 45 lvl. (Rózge)

--------------------------------------------------------

Z łucznika mam jeszcze sztylet scrammer czy jakoś tak Wiekowy +6 wart ok. 2kk jak patrze na bazarze, łuk dla łucznika na 45lvl u5 +6, Wr Wody będzie z 40% i mroku 32%. Oczywiście jest i zbroja na 46 chyba dla łuka u5 +6. Posiadam też dywan.

--------------------------------------------------------

Co polecalibyście z tymi itemkami zrobić i jak dobrze rozpocząć start? I czy opłaca się grać magie? Bo ja ogólnie mam zajawke na holke...

Daje + za odp :)

Opublikowano

Cóż.. wrócić zawsze warto, do wszystkiego - jeżeli ma się do czego :-) począwszy od przyjaciół kończąc na postaciach, kontach itd.
Jaka postać? To już zależy od Ciebie. Napisałeś, że masz zajawkę na holkę - graj holką. Dobre SP wszędzie się wciśniesz (rajdy, lod, exp itd.).
Co do ekwipunku sprzedaj sztylet, łuk, wróżki i zbroje - kup sobię coś na maga (różdżkę masz przyzwoitą). Jeżeli jedziesz magiem od początku to rób BB, rajdy (włącznie z eventem letnim) i może zarobisz na jakąś dobrą holkę :-)
Myślę, że pomogłem!

@Co do dywanu.. ja bym go zostawił, przyda się na lepsze przemieszczanie się. A jeżeli Ci się nie śpieszy sprzedaj i kup resy (jeżeli nie znajdziesz pomocy przy bursztynach - leżysz)

v7tfsh.jpg

Opublikowano

@up Co do bursztynów to na łuczniku robiłem to z dywanem i jakoś poszło. Hmm.. A co sądzisz o jakimś krzaku? Jak sprzedam eq to będzie troche tej kasy.

Opublikowano

Jeżeli będziesz mógł sobię na tyle pozwolić tooo.. kup święte tori :-)

@ Jeszcze jedna sprawa.. bursztyny robiłeś pewnie na łuczniku, a piętaj że mag ma bardzo mało HP :-)

v7tfsh.jpg

Opublikowano

Dobra, wyceniłem itd zobaczymy co z tego wyjdzie. A co do tego BB, na małym lvl mam co chwile chodzić? o.O

Opublikowano

Dobra, wyceniłem itd zobaczymy co z tego wyjdzie. A co do tego BB, na małym lvl mam co chwile chodzić? o.O

Najlepiej, bo szybko zbierzesz kase, repa Ci wpadnie +ew. drop z ziemi :D.

Mag wolniej się nudzi niż łuk c:.

Opublikowano

Tak, mag wolniej nudzi się niż łuk ale maga dłużej ogarniasz. Jest po prostu trudniejszy. Poza tym ta zajawka na holke może się przejawić w znienawidzenie holki. Co rajd i jak ktoś dednie to słyszę "Boże, co za nie ogar z tych Holek". Co z tego, że byłem z drugiej strony mapy.

Opublikowano

Tak, mag wolniej nudzi się niż łuk ale maga dłużej ogarniasz. Jest po prostu trudniejszy. Poza tym ta zajawka na holke może się przejawić w znienawidzenie holki. Co rajd i jak ktoś dednie to słyszę "Boże, co za nie ogar z tych Holek". Co z tego, że byłem z drugiej strony mapy.

Jest na to rada - Jeszcze raz i wyjde z rajdu zrobi to Chuj ci w dupe - Przycisk wychodzenia z rajdu :)

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...