Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcesz zrobic ze swoim zyciem?/Twoje plany

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie : )

Moim marzeniem jest zostanie pilkarzem, lecz wiem, ze mam male szasne sie wybic, poniewaz nie jest to hiszpania czy portugalia. Mimo to bede sie bardzo staral zrealizowac, codziennie trenuje, aby byc coraz lepszym i mam nadzieje, ze kiedys ktos mnie zauwazy :) Moze dla kogos to moze byc glupie, ale to moje marzenia. Jesli nie uda mi sie ( :( ) to chcialbym zostac informatykiem i wyjechac z Polski.

A jakie sa twoje plany na zycie? Kim chcesz zostac w przyszlosci i jak spedzic zycie?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcę zostać kolarzem :P , a jeśli nie to chcę mieć jeden z większych sklepów rowerowych w Polsce , otworzyć go gdzieś w Krakowie , Warszawie , Wrocławiu :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Do policji lub państwowej straży pożarnej

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Informatyk współtwórca nowego portalu inernetowego, lub systemu operacyjnego dla komputerów, czy telefonów. W wieku 25 lat z kolegą idę na stopa do afryki.

Zajrzyj na bloga -> Click

Weteran
Opublikowano

Mam w planie zostać kucharzem, ale czy to wypali, to jest pod wielkim znakiem zapytania :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Informatyk-technik-mechanik to moje marzenie naprawiac samochody stawiac serwery i dobrze sie bawic

Opublikowano

Ja chciałbym się urodzić w Rodzinie Addamsów

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Zawodowy bezrobotny xD

Nie no, wszyscy mi radzą architekturę ze względu na moje mocne strony - plastyka, technika, matma, fizyka - więc chyba ich posłucham. Angielski mam opanowany, więc praca w Polsce nie będzie konieczna.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Diler broni, jak nie wypali to wypierdalam za granice.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Kucharz.

Niestety nie jest to jak w tych filmach, "Przepis na życie" itp.

Zdaje sobie sprawę że się zaczyna od zmywaka. I słabo z tym, że ty musisz pracować np. w Święta wówczas gdy inni się bawią.

Bądź też profesjonalny grafik komputerowy. Layouty itp. na zlecenia (Być jak Wredna xD).

A jak nie wyjdzie to fajnie jest też żyć z filmów na YT :D

Game Over

Opublikowano

Hm... Fryzjer, myślę ,że będzie mi odpowiadać <3

Ale znając życie i tak pewnie zmienię swoje upodobania jeszcze z kilka razy <_<

Opublikowano

Ja po 3klasie technikum jadę do Anglii, tam piszę maturę oraz zaczynam studia, w między czasie praca w jakieś restauracji, później serwerownia (w końcu jest się tym teleinformatykiem) :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Najbardziej interesowała by mnie praca biurowa, jakieś księgowości, praca w banku, itp.

Opublikowano

Kazdy ma jakies marzenia i czesto bardzo trudno je spelnic, ale z odrobina szczescia i ciezkiej pracy kazdy moze je spelnic :)

Opublikowano

Nie mam już planów... Będę siedział w swojej norze jak najdłużej się da, a potem jako bezdomny będę się tułał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...