Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieber lepszy od Eminema?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eminem to też debil, niby taki gangsta-madafaka west coast a tak naprawdę jest frajerem który robi pop-rap.

Jeżeli ktoś jest frajerem to ty jak tak sądzisz xD

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś jest frajerem to ty jak tak sądzisz xD

Jeśli sądzę, że ktoś jest frajerem to znaczy, że nim jestem ? W ten sposób udowodniłeś, że sam nim jesteś ;)

Wypierdalaj na angielski i pozdrów Eldoke.

Spoko, idę na angielski, wcale nie napisałem madafaka celowo, po prostu nie umiem napisać motherfucker.

Eldoki nie pozdrowie bo oczyszcza miasto z pustą głową jak kop robo.

Nie kłóćcie się już ze mną, muzykę robi dobrą, ale jest biały i wygląda jak dzieciak dlatego nie nagrywał gangsta rapów, chociaż znał dr dre.

A CZARNE GANGSTA RAPSY RZĄDZĄ !!!

Opublikowano

Widziałem kiedyś na fabeooku link do jakiegoś pokemonoserwisu gdzie było porównywanie Biebera do 2Paca... To jest znieważenie pamięci zmarłej osoby. Bieber nawet na porównanie do Kuli nie zasługuje.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Dla mnie nic nie jest gorszego od Biebera. Tego goscia hejtuje kilka milionow ludzi ciekawe czy pajac widzial te lapeczki na "-" pod jego teledyskiem na yt i dziwne ze jeszcze nie dostal bólu dupy.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Jeśli sądzę, że ktoś jest frajerem to znaczy, że nim jestem ? W ten sposób udowodniłeś, że sam nim jesteś ;)

Spoko, idę na angielski, wcale nie napisałem madafaka celowo, po prostu nie umiem napisać motherfucker.

Eldoki nie pozdrowie bo oczyszcza miasto z pustą głową jak kop robo.

Nie kłóćcie się już ze mną, muzykę robi dobrą, ale jest biały i wygląda jak dzieciak dlatego nie nagrywał gangsta rapów, chociaż znał dr dre.

A CZARNE GANGSTA RAPSY RZĄDZĄ !!!

Ja nie napisałem tego bo ty spolszczyłeś "madafaka" tylko wyraziłeś się o Eminemie niczym Eldoka w 2000 w teleranku - beka.

Po pierwsze Eminem jest mistrzem tego pierdolonego gówna bo:

-nikt niema takich skillsów w grze jak on

-nawet przy mniej dopracowanych płytach 80-90% MC mu nie dorównuje

-większość tekstów to pierdolone klasyki

-teksty wpierdolone na poziom "czak noris"

Po drugie Eminem to nie żaden gangsta rap, choć i w takiej czy innej stylistyce sprawdziłby się w 100%

Po trzecie jeśli twierdzisz że jeśli ktoś komuś zaśpiewa refren robi "pop-rap" to już nic nie pisz i się nie ośmieszaj.

Po czwarte jeśli piszesz na temat jakiegokolwiek rapera to uargumentuj to (tylko argumenty, a nie pierdolenie).

Dla mnie nic nie jest gorszego od Biebera. Tego goscia hejtuje kilka milionow ludzi ciekawe czy pajac widzial te lapeczki na "-" pod jego teledyskiem na yt i dziwne ze jeszcze nie dostal bólu dupy.

Chuj go obchodzi pasek na minus, dowiedz się jak się zarabia na YT oraz jak się promuje muzykę to zrozumiesz o co mi chodzi.

Opublikowano

Sądzisz że jest debilem i frajerem a skąd możesz znać Eminema? Tak, ponieważ tylko frajery wyzywają Mistrzów Rapu od debilów ..

Pozdro dla kumatych, nie dla ciebie xD

Opublikowano

Eminem to też debil, niby taki gangsta-madafaka west coast a tak naprawdę jest frajerem który robi pop-rap.

Napiszę jedno, wypierdalaj.

Opublikowano

Ten co montuje wgl....szkoda słów na tego pajaca nawet, mi się wydaje że tylko to robi dlatego że chce dowartościować się w świecie show biznesu, a tak to wiecie jaka jest prawda... tyle ode mnie ;D

[*]

Opublikowano

Chyba najlepsza nutka według mnie Eminema, czuć klimat.

Dobre prowo, ale cosik ci nie wyszło też.

Opublikowano

Beka z takiego porownania xD Em <3

gtfo.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Eminem vs Biber haha..

Co tu porównywać to tak jakbym bral PvP z FuBu i wiadomo że sciagam go na skilla.

Eminem jeden z najlepszych raperow.

Biber to laleczka ktora spiewa o gownie. Nie wiem po co ten gej do Polski przyjeżdżał.. chyba żeby wpierd*l dostać :)

Bibera to możecie porównywać do kuli z You Tube :) ,a nie światowej klasy rapera :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Eminem vs Biber haha..

Co tu porównywać to tak jakbym bral PvP z FuBu i wiadomo że sciagam go na skilla.

Eminem jeden z najlepszych raperow.

Biber to laleczka ktora spiewa o gownie. Nie wiem po co ten gej do Polski przyjeżdżał.. chyba żeby wpierd*l dostać :)

Bibera to możecie porównywać do kuli z You Tube :) ,a nie światowej klasy rapera :)

Za dużo metina, a ten pajac co do Polski przyjechał ma bekę z was wszystkich takich kurwa wojowników od "wpierdolu" bo to na was kasę kosi, to wy mu nabijacie promo.

Opublikowano

Nienawidzę rapu.. Ale Eminema uwielbiam :3

A Bieber to idiota.. Jak mnie to wkurwia jak łazi w tym spedalonym fryzie, obwisłych ciuchach i dresie. Buty 10 rozmiarów za duże czapka ledwo głowy się trzyma, okulary pod oczami, pomarszczone spodnie i chodzi jak by kurwa zawał serca miał. Porównaj sobie MPCForum do WP.PL, Kalkulator do pociągu, spedalonego zjeba do eminema...

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...