Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wg was gra Slenderman jest straszna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta gra jest bardzo straszna grrr xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

Ogólnie ta gra nie jest zbytnio straszna ... :rolleyes:

Większość "gejmerów" na yt , krzyczy bo to przyciąga uwagę widzów bo (Ooo on sie go boi hahahah) , np taki Rojo na tych filmach to są jakieś jaja , gość krzyczy jak baba , bo papier spadł z biurka ... , w sumie niektórzy ludzie mogą się bać tej gry przez sam klimat i tym że nagle coś wyskakuje z ryjem :D

Opublikowano

jezeli gdy mówicie czy ta gra jest straszna i rozumiecie przez to zebranie 7/8 kartek , wejście do tego budynku (łaźni) ustawienia się w kącie i zjedzenie płatków z mlekiem ... To nie !

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Dobra. Kto sie boi slendera wyobraża go sobie go w babcinym szlafroku w starych kapciach z papierosem na kiblu i daje mi lajka :D

Opublikowano

Dla mnie jest straszna :D Grę wyłączyłem po zebraniu 1 kartki, kiedy Slendi wyjebau mi zza rogu, jak próbowałem wyjść z tunelu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...