Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega TuT] Nie daj sie oszukać - Nie strać konta

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

40e28a403fe1c70f91d40e7b5d8bc4cf55fb8c4c

Witajcie. Było już setki zażaleń oraz skarg "Nie moge sie zalogoaać" więc postanowiłem napisać TuTorial jak temu zapobiec wszystkie znane mi zasady zostaną tu opisane a poradnik będzie aktulizowany jeżeli był już taki proszę o nie usuwanie ponieważ dwa więcej zdżiałają

8f5fc154a99e3a3f1795e0fe3d76bdfdcdff6f76

W tej części poradnika opisze czemu nie pobierać generatorów... jak zapewne wiecie na świecie zdarza sie 1/1.000.000.000 sansz ze coś jest za darmo bez żadnego "chaczyka" Na dowód - moderatorzy większości for odrazu usuwają tematu z plikiem Downoald nawet gdy jest skan poniewaz są tez takie programy które wygradają pliki logowania w folderze z Minecraft a AntyVirus ich nie wykrywa a inne jeszcze mają keyloggery więc wszystkie takie generatory to Fake nawet gdy mają pozytywne komentarze ponieważ co z problem zrobić kilka kont i napisać lub przekupić użytkowników

f603260326244e92e5ef82145cec6cba485a7a56

Nie wszystkie ofery na Allegro to oszustwo czyli tak zwane "Fake" aczkolwiek tak samo jak wyżej opinie mogą zostać wymuszone... 15% aukcji to aukcja jpudana jednak aby sie przekonać cena musi przekroczyć cenę 75 zł oraz pozytywne opinie jeżeli cena jest mniejsza zwykle to wyłudzenie pieniędzy a konta są z kradzionych kart kredytowych nigdy nie kupuj konta premium zawsze musi pisać giftcode a dlaczego? Nie będziesz mógł zmienić nicku oraz hasła a możliwe ze z konta korzysta jeszcze kilka innych osób ważne jest przeczytanie zasad bo małym druczkiem moze pisać zakaz używania a w tedy dopiero bedą "jaja"

3b687c9f137bebe75d14655fb80e767ae7057959

Istnieje kilka serwisów najpierw opisze kontagier serwis ten jest popularny aczkolwiek są tez zażalenia ważne jest czytanie regulaminu aukcji oraz gwarancja... Nigdy nie kupuj kont które mają gwarancje mniej niż na 3 miesiące są przypadki ze bo wygaśnięciu gwarancji giftcode jest dezaktywowany dlatego czyta sie regulaminy

Pamiętaj także czym większa cena tym mniejsza sansze na oszukanie, powyżej 60 zł powinno być ok jednak komentarze są ważne , musisz tez zakładając konto podać koniecznie poprawny email często giftcode sa wysyłane na podany przez nas przy rejestracji email.

Nie polecam kupuwać premium a polecam kupuwać giftcode

c32c3cdc7daca6410f1f8fb1a7d22f77300839c7

Na Minecraft.net lub mojang.com 99% jest na to ze NIE zostaniesz oszukany ponieważ to orginalne strony gry/firmy więc masz pewność poprawnego zakupu oraz konto premium - Możliwość zmiany hasła w odróżnieniu od Allegro. Te 1% to błędy systemu płatności co zdarza sie bardzo rzadko a zwykle po napisaniu do supportu z dowodem wpłaty premium otrzymasz zawsze więc tą stronę polecam najbardziej ze względu bezpieczeństwa

9d6cc71049c138b024517f61cae928b753b3a679

Premium nie ma aż tak dłuzo dodatków jednak kupując pakiet wspierasz finansowo mojang dzięki czemu mogą robic kolejne aktulizacje...

Premium posiada:

-Własny Launcher

A) Mniejsze lagi

-Zmianę skinów

A)Tworzenie własnych

-Wgląd na serwery premium

-Dodatkowe Hasło

Straciłeś konto?

Jeżeli konto nie było zakupione na stronie mojang.com lub Minecraft.net działasz na własną rękę dlatego ze mojang pomaga tylko uczciwym graczą prawdopodobnie sprzedawaca cię oszukał a na policję tego nie zgłosisz poniewaz konto jest tańsze nic 250 zł oraz możliwe - skradziono karta kredytowa a z niej te konto było zakupione więc ty tez zostaniesz ukarany

Jeżeli za to zakupiłeś na stronie orginalnej aczkolwiek wyskakują ci dziwne błędy podczas logowania przeinstaluj launcher a jeżeli to ci nie pomoże koniecznie zrób screeny i napisz do mojangu oni zawsze ci pomogą jednak czas odpowiedzi moze trwać 1-10 dni poniewaz m

748709e1ea9d82450f7de1636af0e18e0f721a7e

1.Zakaz kopiowania grafik

2.Zakaz kopiowania z lekkimi zmianami

3.Zakaz podawania sie za autora

4.Nie odpowiadam za konta skradzione

Liczę na like

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Kornel troche za bardzo gwiazdorzysz...Prawa autorskie? Takie coś człowiek wie od kolegów, rodziców lub od siebie.

@topic

Nawet, nawet. Jest dużo dzieci w społeczności MineCraft i nie wiedzą, że generatory czy inne duperele tylko szkodzą. Postarałeś się, ale popracuj trochę nad ortografią i pisz wolniej (''chaczyk'', ''jpudana'')

Opublikowano

Fajnie opisane, może będzie mniej pytań o to samo.

@Kornel

Polecam Ci poprawić liczne błędy

"chaczyk" - "haczyk"

Sansz - szans

Oraz całą resztę(liczną).

PS. Co z tego, że w cudzysłowie i tak powinieneś to poprawić, błąd to błąd.

Opublikowano

Bardzo przydatne, dzieki temu tutorialowi, i innemu tematowi o "publicznych" kontach premium, wiem ze te wszystkie aukcje na allegro 10/15 zl to zdzierstwo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...