Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PL, jest sens?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się trochę nad powrotem do Metin2.PL, ostatnio grałem na s16 (Serwandes) i zatrzymałem się na etapie expienia do 75 (WP do dropu) i dobiłem 70lv i około 15%. Jest sens żeby wrócić do gry na PL? Dzięki z góry za odp, pozdro.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Opłaca się wracać, szczególnie na starsze serwery ponieważ za niedługo ma być łączenie i będzie się fajnie grało :)

Teraz drop póki możesz.. :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja bym tobie nie radził się pytać ludzi czy się opłaca wracać.Bo to że tobie się będzie fajnie grało to nie znaczy że mi też.Sam musisz ocenić czy będzie ci się grało dobrze na PL w obecnej sytuacji.Jak już ktoś powiedział teraz będzie się fajnie dropić,a po łączeniu serwów będziesz mógł łatwiej kupić eq.

Więc jak myślisz że tobie będzie tam fajnie się grało,to się więcej nie zastanawiaj tylko wbijaj i graj.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Radze wrócić a raczej polecam :)

Szczególnie, gdy GA zapowiedziało nowy patch zmieniający grafikę Metin będzie na nowo fajną grą + rzekome łączenie serwerów ;)

Zacznij grac na s26, gdyż to chyba obecnie najtanszy i najlpeszy serwer ;d

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto wracać na PL'a, ponieważ aktualnie jest tam mało ludzi. Nawet po łączeniu serwerów liczba graczy będzie malała. Lepiej jest grać na jakimś dobrym privie. ;)

Opublikowano

metin2pl stracił sens gry.

Juz lepiej pograć na jakims privie easy/medium lub jak wolisz hard to zqgraj na astium

08945921259705007813.png

Opublikowano

Jest sens ale moim zdaniem tylko na Solar wszystko tanie itp.

Ale już bym wolał jakiegoś harda niż PLa.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Jak masz z kim grać to jak najbardziej.

Sam ostatnio wróciłem na pl na stary dobry kirian i do dawnej gildi.

Ale jak nie masz z kim grać to nie polecam.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Cóż.. jak już dzisiaj do kogoś pisałem: zawsze opłaca się wracać, jeżeli ma się do czego (i nie mówię tu tylko o postaci, itemach..). Masz chęci gry, rozwijania dalszej postaci? Graj i nie patrz na opinie innych osób. Fakt! Nie wiem jak to jest na s16 (pewnie ludziów od groma nie ma) ale jak będzie łączenie to będziesz się tylko wkurwiał, że nie masz gdzie dropić! Jak za starych czasów ^ ^
Piszecie, że ludzi jest mało.. fakt, ale patrząc na takiego Solara czy Monka to ludzi nie brakuje. Wczoraj wszedłem w nocy, a na s26 od groma ludzi (o sklepach nie wspomnę). A pamiętajcie jedno: PRYWATNE SERWERY ZAWSZE PADNĄ!

v7tfsh.jpg

Opublikowano

Dobij 75 lvl i jak będzie Ci się chciało grać dalej to graj, jak nie to możesz sprzedać konto.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak chcesz wrócić to tylko na 3 serwery: monastyr, feniks, solar.

Reszta ma za mało ludzi(wg mnie) na przyjemną grę( no chyba , że ktoś lubi odludnione serwery? w grze multiplayer? )

Czy warto wrócić ? Tego ci nikt nie powie.

Ktoś napisał , że na solarze małe ceny? tak bo to najnowszy serwer ale nie powiedziane, ze mniejszą kwotę na tym serwerze jest trudniej zarobić niż dużo więcej gotówki oraz dużo lepsze eq na starszych serwerach.

Opublikowano

Co do solara ostatnio kupilem stal szaman +6 70k ;x.

@Topic

Ja na twoim miejscu bym nie wracał gdyż panuje teraz nie miła atmosfera,wszystko staniało,mało ludzi gra itp. Jak chcesz zacząć to polecam Ravie,Nostidle lub cos w tym stylu ,ponieważ takiego typu serwery będą długo stały.

sygna.png

Opublikowano

Według mnie nie opłaca Ci się wracać na PL, ciągła malejąca ilość graczy i monotonia mnie by zniechęcała - nie wiem jak Ciebie.

Raczej radziłbym grać na jakimś porządnym privie - np. na ravii.

Opublikowano

Ja też powracam i bardzo dużo osób powróci po połączeniu serwerów :D
Gdyż będzie :
Po 3serwery na 1serwer
Czyli zostanie około 6-10 serwerów i mega osób będzie i fajnie będzie się grało :D

Opublikowano

Sam miałem wysoko levelowe postacie na innych serwerach niż Solar, wszystkich się pozbyłem, ponieważ myślę, że nie warto teraz na nich grać. Dlaczego? Dlatego, że gra tam bardzo mało osób - a ja lubię jak jest tłum ;x

Chociaż po połączeniu serwerów może być różnie (najpierw musimy się doczekać tego połączenia xD). Z jednej strony fajnie, będzie więcej osób, z drugiej strony ceny się pomieszają i będzie lipa - ale nie o tym gadamy.

Ja bym wrócił na PL'a tylko, że na Solar - pograj trochę, może Ci się spodoba. Po połączeniu możesz zobaczyć jak będzie z tym serwerem na którym masz postać czy coś.

Opublikowano

Witam, zastanawiam się trochę nad powrotem do Metin2.PL, ostatnio grałem na s16 (Serwandes) i zatrzymałem się na etapie expienia do 75 (WP do dropu) i dobiłem 70lv i około 15%. Jest sens żeby wrócić do gry na PL? Dzięki z góry za odp, pozdro.

Opłaca sie

Opublikowano

Ja raczej wątpie, PL nigdy już nie będzie taki jak wcześniej. Ludzi mało i coraz więcej odchodzi bo team tylko gada o tym łączeniu a póki co nic z tym nie robią. Mówili już o tym rok temu i co ? Coś się zmieniło przez ten czas? Lepiej znaleźć dobrego, stabilnego harda i na nim grać a i może coś na nim dorobisz (PLN) sprzedając eq albo postacie tak jak ja :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...