Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę was o ocenę tego co dziś zrobiłem .

louson

Czy podoba się wam moja praca .  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba si? wam moja praca .

• Tak , buduj dalej
    • Nie , musisz sporo po?wiczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś dodałem Temat " Pomocy , co budować "

Dostałem wiele pomysłów i zbudowałem Dom

w którym znajduje się :

Brama Wjazdowa od przodu :

Brama Wjazdowa od tyłu :

Stajnia :

Auto :

Garaż :

Buda Reksia :P :

Dom :

Wejście :

Środek Domku :

Sypialnia :

Salon :

Telewizor z głośnikami :

Kuchnia :

Kącik rozmów :

Ogród :

Basen :

Reszta zdjęć nie chce się załadować .

Spływ Wody :

Jest jeszcze jeden ale zdjęcie nie chce się załadować .

Miejsce na Grilla ( był grill ale podpalał płotki więc go usunąłem ) :

Koszykówka :

REKSIO :P :

Napiszcie co myślicie o moim Domku . Mnie tylko podoba się Auto :P

Jeśli chcecie to mogę wam dać Link do pobrania Mapki abyście sobie sami spokojnie zobaczyli.

Opublikowano

Fajne i masz talent !

Buduj tak ciągle i będziesz budował epickie budowle :)

A można wiedzieć ile godzin robiłeś to?

PS.Podoba mi sie domek ^^

Opublikowano

Fajne i masz talent !

Buduj tak ciągle i będziesz budował epickie budowle :)

A można wiedzieć ile godzin robiłeś to?

PS.Podoba mi sie domek ^^

Jakieś 10-12 godzin odliczając przerwy , ogólnie to musiałem go naprawiać bo zrobiłem Kominek i poszedłem to toalety i myślałem że dobrze go zabezpieczyłem a jednak większość domu spaliła się ;/ .

Opublikowano

Jak na początek to bardzo elegancko. Choćby komuś nawet się nie podobało to musiałby docenić kreatywne pomysły jak ogólne wykonanie boiska do kosza, tej bramy i miejsca na grilla, a także paru innych rzeczy, których wymieniać już nie będę. Ogólnie to oby tak dalej!

Opublikowano

Ładna praca widzę, że skupiasz się bardzo na małych elementach i szczegółach to bardzo dobrze. Bo z tego co zauważyłem większość prac jakie ludzie wrzucają to jakieś budynki 100x100 gdzie nie ma dopracowanych szczegółów a u cb wszystko ładnie i elegancko (+)

Opublikowano

Dziękuję wam za to , dla mnie to dużo słyszeć coś tak miłego . Teraz mam zamiar zrobić Strefę 51 . Oglądałem już zdjęcia innych i oni budowali tylko Hangary , ja mianowicie skupie się na podziemnych pomieszczeniach , laboratoriach , salach itp .

Opublikowano

Jeśli zamierzasz już budować bardziej amibitne budowle to pomyśl o założeniu sobie prostego serwera, na którym będziesz miał pluginy przyspieszające i ułatwiające budowę, jak np. WorldEdit, VoxelSniper itp. Ewentualnie możesz też poszukać jakichś tego typu modów.

Opublikowano

Ja wolę sobie sam spokojnie budować bez żadnych pluginów . Lepiej mi się buduje każdą rzecz samemu niż programem kopiować , dla mnie to jest droga na łatwiznę .

Opublikowano

Jeżeli jesteś początkującym budowniczym to ładnie, ale jak już trochę budujesz to brzydko /;

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Super te budowle, świetnie wykonane, jeszcze na tym Texture-Pack'u, bardzo dobrze to wygląda.

Widać, dużo pracy włożyłeś, najbardziej podoba mi się chyba dom ;)

Opublikowano

Powiem tak, nie jest to szałas z drabinkami ale nie jest to też coś epickiego. Zalążek talentu widzę dlatego buduj dalej, przykładasz wagę do szczegółów za co ci chwała. Teraz czas na chwilę krytyki a mianowicie, budowle są zbyt "kwadratowe", staraj się dodawać jakieś elementy odstające, wypukłe, wklęsłe itd, w ten sposób ożywisz i nadasz dynamiki budowlą.

s4ElBud.png
Opublikowano

Masz świetne pomysły na budowle i oby tak dalej ;)

Ciekawe pomysły, najlepszy to chyba z telewizorem. Buduj dalej a wiele osiągniesz.

Opublikowano

Ogólnie jest fajne, ciekawie zrobione, wnętrze mają dużo dodatków co jest dobre., i jak dla mnie to by to lepiej wygadało na default'owym txt packu ale to tylko moje przyzwyczajenie.

Opublikowano

Bardzo fajne. Nawet ja jestem na jedynm zdjęciu i moja buda :) Spodobał mi się pomysł z samochodem, fajnie go przedstawiłeś :)

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Bardzo fajnie ci to wyszlo, oby wiecej takich budowli;p

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...