Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weexer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy poradnik o tym pluginie na MPC i jeden z najlepszych w polskich źródłach wiedzy :D Niestety mi wiedzy dalej mało, jak go sam rozgromię na wszystkie sposoby to chyba wydam książkę :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny i przydatny tut.
Ale mam problem, gdy chcę wpisać wiadomość końcową, wyskakuje mi: "Too many arguments. Usage: <message>"
A wpisuje to dobrze, czyli: "/q event add -3 msg A jednak dales rade! Prosze, oto nagroda za twoja pomoc."

Opublikowano

Ale mam problem, gdy chcę wpisać wiadomość końcową, wyskakuje mi: "Too many arguments. Usage: "

A wpisuje to dobrze, czyli: "/q event add -3 msg A jednak dales rade! Prosze, oto nagroda za twoja pomoc."

renvill zaktualizuj questera powinno pomóc (jeśli też możesz to citizens również). Też tak miałem przy starszej wersji. Jeśli już nie chcesz zmieniać wersji po prostu musisz napisać to ciągiem.

Tzn:

/q event add -3 msg A_jednak_dales_rade!_Prosze,_oto_nagroda_za_twoja_pomoc.

Powinno zadziałać ;P

NU94p9A.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawy poradnik, w miarę pomysłowy i odpowiednio opisany.. Myślę, że się starałeś i dlatego to doceniam.. Zainstaluję go i zobaczę jak działa.

gkg5.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Sluchaj mam Problem Robie Questa Wszystko Ladnie Pieknie Ale... Mozna go wykonać Ile Sie Chce Razy Jak Zrobić żeby tylko można Było Go Wykonać 1 Raz na Danego Gracza???

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...