Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na plecak w Minecraft

SenzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Backpacks

by rb2750 & XenonRide

Co daje ten plugin ?
Plugin daje graczowi możliwość chowania swoich rzeczy do plecaka.

Komendy

/backpack - otwieramy nasz plecak
Komendy Administratora

/backpack <nick> - otwieramy plecak gracza

Uprawnienia (Permissions)

backpack.1 - Gracz dostaje do dyspozycji plecak o wielkości: 9x1 czyli 9 kratek

backpack.2 - Gracz dostaje do dyspozycji plecak o wielkości: 9x2 czyli 18 kratek
backpack.3 - Gracz dostaje do dyspozycji plecak o wielkości: 9x3 czyli 27 kratek
backpack.4 - Gracz dostaje do dyspozycji plecak o wielkości: 9x4 czyli 36 kratek
backpack.5 - Gracz dostaje do dyspozycji plecak o wielkości:: 9x5 czyli 45 kratek
backpack.6 - Gracz dostaje do dyspozycji plecak o wielkości: 9x6 czyli 54 kratek

Konfiguracja
drop-on-death: - ustawia czy po śmierci mają wypaść przedmioty zabitego gracza, jeśli będzie na "true" oznacza że wylecą jego przedmioty z plecaka

title: - góry napis, po otworzeniu plecaka, domyślnie jest to "Your Backpack"

per-world:  jeśli ustawimy na "true" nasz plecak będzie dostępny na wszystkich światach (zwykła mapa, nether, the end itd.), jeśli ustawimy na "false" każdy świat będzie miał oddzielny plecak.

Zdjęcie
0EVmrIq.png
Zdjęcie pokazuje rozmiar plecaka 9x6

Link do BukkitDev
To jest ukryta treść, proszę

Co myślę o pluginie?
Plugin warto pobrać i polecam wszystkim którzy mieli problem z ekwipunkiem.

jp8p35.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry plugin, dobrze ze jest ktos taki ktory pokazuje , na polskiej scenie minecraft dobre pluginy.

Opublikowano

@Topic.

To rozbudowana opcja Chestu : ) Essentials z tego co wiem udostepnia komende /chest

Opublikowano

jest może możliwość zrobić tak aby gracz miał autoamtycznie powiekszony plecak pod E, bez wpisywania komendy ?

oraz czy jest możliwość przystosowania pluginu do danego świata ? bo np na 1 świecie mam tak że itemy nie wypadaja po smierci a na 2 zas wypadaja.

Opublikowano

jest może możliwość zrobić tak aby gracz miał autoamtycznie powiekszony plecak pod E, bez wpisywania komendy ?

oraz czy jest możliwość przystosowania pluginu do danego świata ? bo np na 1 świecie mam tak że itemy nie wypadaja po smierci a na 2 zas wypadaja.

Raczej nie , ja też to chciałem zrobić lecz pod I ponieważ pod E jest głowy ekwipunek. Prezka spoko lecz dodaj coś grafiki.

Opublikowano

@UP Odpowiedni plugin umożliwia przypisanie komendy do itemu : )_

Tak w essentials komenda pt tylko że tego lepiej nie dawać graczowi

A tak wgl spoko plugin może się przydać na serwerach RPG. Szkoda tylko że nie otwiera się razem z eq pod przyciskiem "e" :D

Opublikowano

da się może wyłączyć dodtkowe funkcje ? żeby nie było tego całego sortowania. Jak wpiszemy /backpack mamy na dole te funkcje i mozemy sobie kopiowac backpack button - kocioł

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zarabisty plugin ale zrub jeszcze polskie te komunikaty ze opened backpack to zmien to na otwarleś plecak :D

Opublikowano

Zamysł fajny jesli chodzi o dodatek do gry ale odradzam używanie tego pluginu, można kopiować itemy jak crashować za pomocą niego serwery gdy jest na nie dodany.

otwarleś plecak  :D

hehe :P słownik się kłania :)

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...