Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś pobrałem neverwinter online, włączyłem grę, stworzyłem postać itp. Zaczynam pierwszą misję, zbieram te itemki ze statku, leczę się przy ognisku, i ten gość mówi mi że mam iść poszukać rannych. Wychodząc za bramę( na te pola) gra dostaje gigantyczną ścinę i następuje crash. Skan plików nic nie wykazuje. Stworzenie nowej postaci kończy się tak samo jak na poprzedniczce. Winna sprzętu to na pewno nie jest bo skyrim idzie mi praktycznie na bardzo wysokich, bf 3 na medium z kilkoma high spokojnie rusza. Co może być problemem i jak go rozwiązać? Dzięki za odpowiedź. ;D

Opublikowano

ech... pozostaje reinstal choć w tym wypadku ponownego ściągania rozważę ściągnięcie jakiegoś innego fajnego mmorpg bo to jak na razie ani optymalizacją, ani animacją nie zachęca ;p

Opublikowano

spróbuj wyłączyć jeszcze antywirusa i zobacz czy nie blokuje gry, ktoś tam na forum już tak miał.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

spróbuj wyłączyć jeszcze antywirusa i zobacz czy nie blokuje gry, ktoś tam na forum już tak miał.

Jakby antiwirus blokował grę to by nawet jej nie odpalił a jak wiadomo Crasha dostaje w pewnym momencie.

ja mam jeszcze inny pomysł , bo jak dostajesz tego Crasha to przy następnym włączaniu patchera pokazuje się komunikat "Czy chcesz sprawdzić pliki może to portwać 10-20 min". weź tak i poczekaj , być może to jest rozwiązanie problemu.

Opublikowano

To skanowanie nic nie wykazuje, więc pozostaje mi reinstal, a ściąganie plików gry od nowa nie jest najprzyjemniejsze ;p

Opublikowano

To skanowanie nic nie wykazuje, więc pozostaje mi reinstal, a ściąganie plików gry od nowa nie jest najprzyjemniejsze ;p

Bywa i tak czasami jest to bardzo dziwny problem, jeżeli reinstal gry nie pomoże , jesteś zmuszony napisać do supportu NeverWinter, być może oni Tobie pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...