Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest?

Bangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czemu nie moge wcisnąć "show" ? tzn wciskam ale się nic nie otwiera

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia co to za link i dlaczego są tam zapisane kogoś passy lecz gdybyście nawet chcieli wejść na te konto to i tak nie da rady bo serwer testetowy 1 jest wyłączony od 1,5 roku. Więc nawet gdyby te pasy działały (a jak widać tak nie jest) to i tak i tak byście nie wbili :)

Co do tematu nie wiem po co ten link na testowy i tak nie wejdziecie bo jest wyłączony, autor żadnego konkretnego pytania nie zadał więc chyba lepiej zamknąć zanim zrobi się spam :)

jp8p35.png
Opublikowano

Dostałem, ten link żeby sie zarejestrować i dostanę jakiś bonus ehm..?

To nie jest link z bonusem tylko zwykła strona. Zarejestrować się zarejestrujesz ale jak wybierzesz serwer testowy to i tak na niego nie wejdziesz.

jp8p35.png
Opublikowano

To nie jest link z bonusem tylko zwykła strona. Zarejestrować się zarejestrujesz ale jak wybierzesz serwer testowy to i tak na niego nie wejdziesz.

RIP, mój znajomy jak zwykle w **** mnie wmawia a **** dostaje.

#close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...