Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać do 1 rozgrywki w tej Grze.

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam postaci, którą lajtowo wbije max lv, bez żadnych dopalaczy. Otóż chcę się przyzwyczaić do gry, żeby potem, móc jakoś grać dość dobrą pvp która jest "cienka" w expie, a "kosa" w pvp

Opublikowano

Dziękuje Bardzo, a ostatnie pytanie, są tam jakieś frakcje do wybrania?. Bo wiem, że gramy na serwerze Dragon.

Opublikowano

Dziękuje Bardzo, a ostatnie pytanie, są tam jakieś frakcje do wybrania?. Bo wiem, że gramy na serwerze Dragon.

Nie ma żadnych frakcji. :P Co do klasy, to nie ma znaczenia. Znaczenie ma tylko build. ;)

Opublikowano

Siema, szukam postaci, którą lajtowo wbije max lv, bez żadnych dopalaczy. Otóż chcę się przyzwyczaić do gry, żeby potem, móc jakoś grać dość dobrą pvp która jest "cienka" w expie, a "kosa" w pvp

Uważam , że każda postać jest dobra do Pve oraz pvp, trzeba tylko dobrze zrobić Build oraz EQ. ;) Sam właśnie teraz zacząłem grać Czarodziejem i uważam że ta postać będzie dla ciebie najlepsza , ponieważ jest ona bardzo dobra do expa oraz do pvp ponieważ ma skile które mrożą przeciwnika.

Polecam Ci ten poradnik, jakbyś już zaczynał grać.

http://www.mpcforum.pl/topic/1007584-tut-manipulujacy-czarodziej-build-pvp/

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

xD 

Opublikowano

Nie ma żadnych frakcji. :P Co do klasy, to nie ma znaczenia. Znaczenie ma tylko build. ;)

A czekaj, bo sie delikutaśnie przestraszyłem, czemu instalacja jest po angielsku i miałem tylko d wyboru- Angielski, Niemiecki,Francuski :D?

Opublikowano

A czekaj, bo sie delikutaśnie przestraszyłem, czemu instalacja jest po angielsku i miałem tylko d wyboru- Angielski, Niemiecki,Francuski :D?

W opcjach potem możesz zmienić na język Polski.

Oj up szybszy byłeś ;)

xD 

Opublikowano

Jprdl- Ściągłem grę- nei przez tego żałosnego launchera, teraz kurde muszę sciągać dodatkowe 2.5gb...

Opublikowano

tak szczerze, to każda postać jest w tej grze dobra. sam gram tym daggerkiem chyba to właśnie łotrzyk jest (nie mam pewności xD) 27 lvl mam i większość dungeonów jak i misji robię sam na spokojnie. ps. gdybyś grał właśnie nim, polecam Ci przy wybieraniu towarzysza wziąć kapłana - potki praktycznie nie są potrzebne dzięki niemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...