Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Manipulujący Czarodziej + Build PVP.

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie wybrać bustwo? :D bo się zastanawiam, ale nie wiem, czy ma to duże znaczenie:D

Obojętnie, nie ma to w ogóle znaczenia, zresztą napisałem tobie i wyjaśniłem na GG ;)

xD 

Opublikowano

Za tutorial jak najbardziej plus jednak wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie też w naszym eq mieć troszkę pancerza na pewno się przyda.

Opublikowano

Za tutorial jak najbardziej plus jednak wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie też w naszym eq mieć troszkę pancerza na pewno się przyda.

Cieszę się, że tut się podoba, co do pancerza to nie wiem czy on się przyda, raczej dla tej postaci jest mnie ważny ;d no ale jak kto woli.

xD 

Opublikowano

Jest jeszcze taki DOBRY poradnik jak ten pod Łotrzyk Oszust ??

Cieszę się ze się podoba, niedługo wejdzie aktualizacja , m.in Nowe o wiele wyraźniejsze Screeny , Filmik pokazujący Build oraz Jak sobie radzi na Dominacji etc.

Tutaj jakby co jest poradnik łotrzyka.

http://www.mpcforum.pl/topic/1007600-tut-lotrzyk-oszustpvp-i-pve-w-1/

xD 

Opublikowano

Jak klikam "spoiler" to nic sie nie wyświetla -.- .. Problemy na forum chyba ;x

@edit: Już wszystko ogarnięte ;)

No Pain No Gain.!

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie osiągnięć, dlaczego akurat takie? Mam do niektórych zastrzeżenia ale może wyprowadzisz mnie z błędu.

Tzn. Co uważasz, że jest źle zrobione ? sam jestem ciekaw. ^^ A tak wgl. ten Build oraz osiągnięcia nie są mojego autorstwa, ale są przetestowane przez wiele osób w tym moich kumpli i każdy je bardzo poleca. Ja akurat mam 55 poziom (ponieważ jest to moja next postać) i do tej pory tym buildem jestem topowym graczem ;)

xD 

Opublikowano

Tzn. Co uważasz, że jest źle zrobione ? sam jestem ciekaw. ^^ A tak wgl. ten Build oraz osiągnięcia nie są mojego autorstwa, ale są przetestowane przez wiele osób w tym moich kumpli i każdy je bardzo poleca. Ja akurat mam 55 poziom (ponieważ jest to moja next postać) i do tej pory tym buildem jestem topowym graczem ;)

Dlaczego tak to odebrałeś? :( Sam dopiero zaczynam przygodę z CW i każdy ma różne wizje dotyczące postaci. ;) - A jak wiemy, nikt nie jest doskonały. Np.: Wg mnie zamiast przyrostu punków akcji, które i tak szybko odnawiają się, gdy jesteś ubrany w dobry set lepiej zainwestować w uczonego czarownika i zdobyć te kilka % więcej w dmg.

@dół

I niestety teraz mnie trochę zawiodłeś. ;( Nie podjąłeś dyskusji i zbyłeś mnie.

Opublikowano

Dlaczego tak to odebrałeś? :( Sam dopiero zaczynam przygodę z CW i każdy ma różne wizje dotyczące postaci. ;) - A jak wiemy, nikt nie jest doskonały. Np.: Wg mnie zamiast przyrostu punków akcji, które i tak szybko odnawiają się, gdy jesteś ubrany w dobry set lepiej zainwestować w uczonego czarownika i zdobyć te kilka % więcej w dmg.

Jak kto woli, neverwinter jest bardzo rozwinięty w tym stopniu i można build zrobić oraz osiągnięcia w wiele różnych sposobów ;)

xD 

Opublikowano

Wprowadziłem małą aktualizację na poradnik - Poprawienie oraz dodanie nowych spolszczonych i o wiele wyraźniejszych screenów.

Pozdrawiam, wszelkie pytania proszę kierować w temacie lub na pw.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...