Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ILikeCheats

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam dwa pytania:

1. Jak kupić cheat ILikeCheats w polsce?

2. Czy jak teraz gra chodzi mi na niskich detalach i maks rozdziałce(1280x1024) tak na 25-40 FPS to mogę liczyć na zachowanie tej ilości przy używaniu cheata? Mój komp:

Dual Core 2x2.21

2GB Ram

GTX260

XP

Opublikowano

Tak a propos ILikeCheats, długo już widnieje status że jest offline?

Także jestem zainteresowany ale w tym wypadku mam wątpliwości czy jest sens kupować.

Opublikowano

Jest ofline od bodajże 3-4 dni bo znowu naprawiają go. Moim zdaniem jest to dobry wybór by go kupić, zawsze jest pewność że hajsu nie zmarnujesz kupując go. Cheat jest zawsze aktualizowany.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pb wykrywa. Mniej wiecej po tygodniu jest update i ban na konto. Wiec nie oplaca sie go kupować. Polecam Augmented Skills, kosztuje 155zł (50 dolarów przy aktualnym stanie 1dolar=3,1zł) ale chociaż ma god moda :) i można sie fajnie nim bawić. Po aktualizacji PB i tak Ci wpierdzieli bana jak uzywales :P, wiec polecam sie zaopatrzyć z 10-20 kont za 1$ bo 30-40zł za konto to moze troche boleć.

I like cheats -> 10 kont zbanowanych :P 8x fairfight 2x PB

AS -> gram 3 dzien :D nie musisz nawet aimbota wlaczac jak masz god moda :D, ino jak dostaniesz DC/kicka to Twoja postać jest martwa.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Nie opłaca się.

Kumpel kupił, stosował się do regulaminu cheata "jak nie dostać bana" i po 2 godzinach poszedł ban od punkbustera.

Po aktualizacji to samo na drugim koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...