Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwny błąd w wyposażeniu

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim , własnie chcialem zmienic sobie statek i klikajac w wyposazenie wyskakuje mi blad pt. :"Ship Model with model ID 85 does not exist" .

Mógłby ktos mi z tym pomóc ? 1 raz spotykam się z czyms takim. Z gory dziekuje , za sensowne odpowiedzi oczywiscie plusiki.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

statek o ID 85 nie istnieje xD, czyli coś im sie pojebauo, lub ty miałeś bug, jak odświeżyłeś strone też to sie pojawiło ?

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Pomoże ktos ? Pisalem do BP to przyslali mi jakis poradnik , czyszczenie ciasteczek , czyszczenie flash playera , nic nie pomoglo dalej nie moge wejsc w wyposazenie;/

Dodaje zdjecie błędu :

To jest ukryta treść, proszę

bardzo prosze o pomoc.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Aktualnie latam Aegisem i kiedy probuje wejsc w wyposazenie to wyskakuje blad i nic nie moge zrobic.

A chcialem zmienic na golca ,

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Napisalem do nich to dali mi jakis smieszny poradnik ale mi nie pomogl , nakoncu napisali ze jezeli to nie pomoze to nie sa w stanie mi pomoc i mam zglosic sie do serwisu komputerowego . A co mam isc do serwisu i powiedziec ze mi wyposazenie wypierdala ?

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

popatrzcie w kodzie gry, może jakiś statek będą dodawali...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Próbowalem juz wszystkiego , zmienialem hangary , kupowalem nowe statki , logowalem sie na innym kompie , ciagle te zasrany bład . Nie mam pojecia co dalej robic :((

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Pisałem ;/

Patrz wyzej napisalem.

@Edit - Napisalem po raz kolejny do supportu z wiadomoscia ze blad musi lezec w kodzie gry i odpisali ze ekipa techniczna postara sie to naprawic . Wiec temacik chyba do zamkniecia.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...