Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Jaka plyta glowna i procesor lacznie za 800zl-1000zl

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym na to wydac ok.1000zl (Posiadam zasilacz chieftech 500w 4gbram kingston i karte graficzna gigabyte gtx 7780 ) Czy to wszystko bedzie razem wspolgrac i czy moze do tego dokupic jeszcze ram??

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Wlasnie karta jest zepsuta. A procek bym wymienil przy okazji (pisze z telefonu) A ta karta to byla Gigabyte 7780 2gb albo jakis inny numer np.7880 ;) ATI radeon jest jej podkladem a gigabyte ja podrasowala ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Raczej nie...Kupiona 4 miesiace temu (dobra bf3 w 40fps na ultra)

To wkoncu jaka ta plyta i procek??

I zeby pasowal zasilacz 500w i ten dysk , nagrywarka dvd.

Ps. Ta karta graficzna jest rzadka wiec moze nie mozesz jej znalesc

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Kolego, albo jest karta

HD7770, albo HD7790, więc nam tu nie gadaj, że to jakiś rzadki okaz. :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Dobra widze ze tylko kazdy gada o mojej nieznajomosci nazwy karty:( Wiec dziekuje za wszystkie nazwy karty i za niepomoc w sprawie kompletu plyty i procka...Serdecznie dziekuje:(

Do zamkniecia...Bardzo duzo sie dowiedzialem!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Dobra widze ze tylko kazdy gada o mojej nieznajomosci nazwy karty:( Wiec dziekuje za wszystkie nazwy karty i za niepomoc w sprawie kompletu plyty i procka...Serdecznie dziekuje:(

Do zamkniecia...Bardzo duzo sie dowiedzialem!

No dowiedziałeś się. Podałem Ci już zestaw, a nadal narzekasz. Ale zgodnie z życzeniem..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...