Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile zajmuje instalka Aiona?

pipen123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem jest tego dużo na googlach itp. ale wszędzie piszą inaczej raz 18GB raz 14 GB a nie raz nawet 30GB więc ile wkońcu zajmuje bo własnie ściagam i mam 26% a 6GB ściagnięte

Opublikowano

A mam pytanie , bo nie chce zaśmiecać forum . Gdzie zobaczyc ile juz sie pobrało ??

PS . 8 h z internetem 4 mb i 52 % :/

Wyczytałem kiedys na stronie ze 26gb chyba instalka

175001456602037225492.gif

Opublikowano

A mam pytanie , bo nie chce zaśmiecać forum . Gdzie zobaczyc ile juz sie pobrało ??

PS . 8 h z internetem 4 mb i 52 % :/

Wyczytałem kiedys na stronie ze 26gb chyba instalka

Jak masz 52% pobranego przez Launchera to masz już pobraną grę i trwa instalacja instalka ma około 26-30gb (wchodzą patche nowe powili i rozmiar się powiększa),a na dysku gdzie instalujesz Aiona zrób sobie około 50-60gb wolnego miejsca ponieważ instalka waży ~28gb + gra tyle samo i podczas instalacji może Ci wyskoczyć brak miejsca bo Launcher instalkę usuwa po zainstalowaniu gry.

A co do instalacji od 52 do ~78(chyba)% idzie strasznie wolno ale od 78 do 100 to 1-2min ^^

Opublikowano

Aion waży: ~25 GB

Po 50% gra się instaluje i przy 75 % można już grać.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Instalka waży 30gb, a po zainstalowaniu ok.21gb.

@Up Dobre gry muszą dużo ważyć, ale za to dużo w nich jest i dobra grafa itp. ;)

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi od 15% pobiera się chyba 1% na 15 minut, a tylko yt oglądam. Internet 10mb, komputer nowy i mocny, a tak wolno... PS teraz t pobieram ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...