Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX 480 jaki zasilacz

XDkostekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deus 600w/OCZ, i będzie git. Ten Dell 1100 wat to do 4 procesorowych serwerów, które pracują 24/7, nie do zmian w obciążeniu jak to jest przy Gamingowym kompie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mozesz wylicytowac tego della, ale niewiadomo jak bedzie dzialal, czy beda stabilne napiecia, czy bedzie chodzil w miare cicho, czy ma wystarczajaco duzo kabli itp.

dell to nie są złe zasilacze, to nie modecom.

Opublikowano

Sam mam w domu dużo Delli, one sa stworzone pod długą i bezawaryjną pracę pod równomiernym obciążeniem (serwery 24/7), nie nadają się pod duże obciążenia (gry, testy prime itp.)Taki mój Dell podczas idle ma 12.15v na wtyczce 24 pin, pod 50% obciążenia kompa 12.04v, a jak obciążyłem na 100%, to napięcia się waha między 11.95v. I to testowałem 3 zasilacze della. Z 2004 roku, z 2008 roku i z 2011 roku. Na każdym dokładnie to samo z dokładnością 0.01v

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jeszcze nie podłączyłem gtx 480 bo się bałem ze cos wyjebie ;p, wezmę może dusa g1 tylko nie wiem czy starczy mocy ;p

jeszcze mam kilka

tu ten deus ;p

http://allegro.pl/silentiumpc-deus-g1-600w-i3435144082.html

i tu coolermaster m700

http://allegro.pl/zasilacz-cooler-master-m700-rs-700-asaa-a1-700w-i3437600797.html

@edit

http://allegro.pl/show_item.php?item=3430380437 tu posidacz tego zasilacza da mi 30 dniową gwarancje warto ??

Opublikowano

Kiedyś chciałem kupić Deusa 650W, to koleś w sklepie odradził - wiele reklamacji, głównie przez to że sześćsetpięćdziesiątki faktycznie nie dawały nawet 600W mocy... Nie wiem jak jest z sześćsetkami, ale lepiej weź tego OCZ które podał Sweet Jesus.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Kiedyś chciałem kupić Deusa 650W, to koleś w sklepie odradził - wiele reklamacji, głównie przez to że sześćsetpięćdziesiątki faktycznie nie dawały nawet 600W mocy... Nie wiem jak jest z sześćsetkami, ale lepiej weź tego OCZ które podał Sweet Jesus.

normalnie jest. deus 600w to bdb zasilacz

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Sranie w żyganie. 650 są dopiero od 2 miesięcy w sklepach. Mają faktyczna moc 750W w podskokach. Poza tym reklamacji deusów nie daje się do sklepu, tylko do SilentiumPC - kurier zabiera stary i od razu daje nowy. Sprzedawca musiał nie mieć ich na magazynie, albo schodziły na tyle dobrze, że chciał Cię zachęcić też do innych marek które schodzą słabiej.

@To de tego WeyCośtam

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...