Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DevonMT2-Reloaded [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak prosze zrobilem dla wszystkich ktorzy nie moga wejsc na serwer klienta oto link: https://mega.co.nz/#!ZJsTSLqC!PdrqiGIybYp3y7NkgSmV9yf7w1dHHaVkXEaS8ao0TWc

Ktos nie wie jak zagrac na naszym serwerze ? zapraszam pod ten link: [Tutorial]Jak Zagrac Na Naszym Serwerze.

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Opublikowano

Syn3k [PhoEnix9332] bierze urlop na okres jednego tygodnia!

Pod moją nieobecność informacje w temacie udzielać Wam będą (postami):

Venat [xVenatx] oraz Erion [MagicznyMag]!

Do zobaczenia!

PS. Serwer ON! Zapraszam do gry i na nasze forum!

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Serwer jest ciagle On-Line pobierz klienta lub launchera a jesli nie dziala sprobuj pobrac latke i przypominam o dzisiejszym evencie o ktorym mozecie przczytac na naszym forum ;]

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Opublikowano

na jakim cliencie działa wam bs?

Na każdym ID zmianek jest zmienione

Ten hoster już mnie wkurwi* przyjdzie i powie że są wakacje i ma prawo że go nie było skoro ma takie prawo to po chu* bierze się za hostowanie skoro czasu nie ma to już nie pierwsza taka sytuacja a jak go nie będzie nich da jakieś info a nie

Opublikowano

Często lecą te skrzynie?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ten hoster już mnie wkurwi* przyjdzie i powie że są wakacje i ma prawo że go nie było skoro ma takie prawo to po chu* bierze się za hostowanie skoro czasu nie ma to już nie pierwsza taka sytuacja a jak go nie będzie nich da jakieś info a nie

czyli w ogóle bs nie będzie działać? jakis ziomek gadał że mu działa. Mi w ogole nie zmienia automatycznie bonów, ale jak ustawie jakieś bony i będę zmieniał recznie, a te bony wejdą wtedy pokaże się komunikat z bs'a że bony znalazło. Więc to nie jest zmieniane ID bonusów.

The past has gone

Opublikowano

czyli w ogóle bs nie będzie działać? jakis ziomek gadał że mu działa. Mi w ogole nie zmienia automatycznie bonów, ale jak ustawie jakieś bony i będę zmieniał recznie, a te bony wejdą wtedy pokaże się komunikat z bs'a że bony znalazło. Więc to nie jest zmieniane ID bonusów.

po co ci to wiedzieć jak server off jak bedzie on to ci poowiem..

1374504508-U558502.png

Opublikowano

na jakim cliencie działa wam bs?

Client Metin2.pl spatchowany + nasz launcher albo nasz oficjalny client i Bs działa wystarczy przeładowac ID zmianek 39028.

Co do serwera niestety trzeba czekać aż Erion się pojawi, nie wiem dlaczego go jeszcze nie ma, ale pewnie gdzieś wyszedł rano i jeszcze nie wrócił, także cierpliwości.

Opublikowano

Ten

hoster już mnie wkurwi* przyjdzie i powie że są wakacje i ma prawo że

go nie było skoro ma takie prawo to po chu* bierze się za hostowanie

skoro czasu nie ma to już nie pierwsza taka sytuacja a jak go nie będzie

nich da jakieś info a nie

jak chcesz ode mnie jakies info to prosze bylem z dziewczyna pasuje ?

Nie no to już się robi denerwujące, rozumiem godzinę spóźnienia, ale nie 7!

Wyszedlem o 4 rano wiec nie myslalem o kompie...

Client Metin2.pl spatchowany + nasz launcher albo nasz oficjalny client i Bs działa wystarczy przeładowac ID zmianek 39028.

Co do serwera niestety trzeba czekać aż Erion się pojawi, nie wiem dlaczego go jeszcze nie ma, ale pewnie gdzieś wyszedł rano i jeszcze nie wrócił, także cierpliwości.

Juz jestem ;p mozna grac

On-Line Zapraszam...

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Opublikowano

nie działa mi ;/ daje "przeładuj" i wyświetla wartość 0, potem wpisuje 39028 i nie działa, nie chce mi się bonować ręcznie na hamachi

The past has gone

Opublikowano

nie działa mi ;/ daje "przeładuj" i wyświetla wartość 0, potem wpisuje 39028 i nie działa, nie chce mi się bonować ręcznie na hamachi

Gdy używasz opcji przeładuj pamiętaj aby zmianki były na przedostatnim miejscu na samym dole ;p

Opublikowano

Gdy używasz opcji przeładuj pamiętaj aby zmianki były na przedostatnim miejscu na samym dole ;p

aaaa to widzisz, robiłem źle. Sprobuje i dam edita

Edit: działa xD dzięki

The past has gone

Opublikowano

Czyżby dzisiaj miała być powtórka z wczoraj? Erion my naprawdę rozumiemy, że możesz nie mieć czasu, że wychodzisz że znajomymi, jesteś tylko człowiekiem, ale czemu skoro nie masz czasu hostować servera deklarujesz się że będziesz to robił? Poza tym, zawsze możesz odpalić server przed wyjściem z domu, i na balety ;P.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

No jeśli deklarujesz już ile serwer będzie włączony a potem włączasz i wyłączasz go według swojego harmonogramu, bo po prostu nie masz czasu to czyż nie lepiej by było w ogóle nie zabierać się za hostowanie?

The past has gone

Opublikowano

Hmm neta nie mialem jesli znow mam wam sie tlumaczyc z moich grzechow ;p

serwer On-Line ...

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Opublikowano

Na serwerze został włączony event "drop szkatułek blasku" , zapraszamy na serwer i do wzięcia udziału w evencie. Event będzie aktywny do godziny 16:00 !! :)

Szkatułki blasku dropią z moobów na Opuszczonej Krainie ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...