Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena] postaci

benzema17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc po cenach na allegro, możesz spróbować wystawić za 20-30, ale licytacje np. i zobaczysz czy jest zainteresowanie, czy nie.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nikt Ci tego nie kupi. Na allegro widziałem tylko ofert kont z 10k+ GSem i normalnymi skillami. To na zdjęciu to nawet kapłan pod pvp nie jest, więc możesz nic nie dostać.

Opublikowano

Uważam , że nie ma sensu sprzedawać tego konta, ponieważ nikt raczej go nie kupi nawet za parę groszy. Jakbyś miał set t2 lub nawet te t1 to być może, ale wbicie 57 to nie jest żaden wyczyn. Do tego widzę build do poprawy.

xD 

Opublikowano

różne ceny są, licytacje próbować może, pełno napalonych młodszych jest, co chcą takie cuś.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Rozumiem, ze 4800GS masz bez EQ? Narazie to konto nie jest nic warte, biegalem po allegro i spotkalem ta aukcje to sie zaczalem smiac sam do siebie. Wydaj 10k AD i bedziesz mial 7k GS to moze ktos kupi za 10zl. Co do skili to moze sa zle rozdane jednak za 2tygodnie prawdopodobnie bedzie darmowy reset, wiec mozna to naprawic.

Opublikowano

Rozumiem, ze 4800GS masz bez EQ? Narazie to konto nie jest nic warte, biegalem po allegro i spotkalem ta aukcje to sie zaczalem smiac sam do siebie. Wydaj 10k AD i bedziesz mial 7k GS to moze ktos kupi za 10zl. Co do skili to moze sa zle rozdane jednak za 2tygodnie prawdopodobnie bedzie darmowy reset, wiec mozna to naprawic.

Skąd info że za dwatygodnie darmowy reset?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...