Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prywatny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Osoba która zdoła mi pomóc dam limit+ 5* w profilu.
O co chodzi?
Wypakowuje serwer na pulpit, wszystko ładnie, bez żadnych problemów i wchodze do folderu, a tam nie ma pliku do wejścia do gry. No to wchodze do winRAR`a z tym serwerem i próbuje ten plik przerzucić jakoś oddzielnie, po czym pokazuje się ten oto komunikat :

Weszłam do folderu z tą grą (do winRAR) chce przeżucić ten plik Asylia.PL, ale wyświetla się " Nie można znaleźć elemetnu. Prawdopodobnie nie ma go już w C/Użytkownicy/Anna/AppData/Local/Temp/Rar$DRa0.107/Asylia.PL
Sprawdź lokalizację elementu i spróbuj ponownie"
Tak samo miałam przy XenoX`ie. A przy innych serwerach tego nie mam ;/

Co robić? Potrzebuje szybkiej pomocy. ;)
Opublikowano

Jak mogłam go usunąć, skoro mam ten plik, ale nie chce się wypakować? Myśl. Nic nie przenosiłam, bo jak? Jak mam go przenieść do innego folderu, skoro on nawet nie jest wypakowany, bo nie da się go wypakować. Bez nabijania postów, poprosze..

Opublikowano

wirus? pliki są czyste, więc nie nabijaj postów.
a pobrało sie dobrze, skoro inne pliki mam tylko tego jednego nie moge przerzucić za każdym razem, w każdym serwerze.

@down

Anty wirusy mam wyłączone. u mnie nie działa normalnie odpalanie, za każdym razem, każdy serwer odpalam poprzez 'rozwiąż problemy z zgodnością' i raz wstaje z rana, zrobiłam tak i nagle coś się wyświetliło i od tamtego czasu nie działa, a jeszcze wczoraj (w tamtym czasie) działał.

Opublikowano

też tak miałem masz laptopa prawda? i masz tam jakiegoś antyvirusa mc coś tam to go usun poprostu :) identycznie miałęm

Opublikowano

Miałem ten sam problem na innym serwerze. To nie wirus ci blokuje dojście. To Twoja przeglądarka ;p. Odpowiedź jest prosta: Poproś kogoś, by ci ten plik udostępnił do pobrania. Tylko musisz go pobrać w innej przeglądarce. Mi to podziałało ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

też tak miałem masz laptopa prawda? i masz tam jakiegoś antyvirusa mc coś tam to go usun poprostu :) identycznie miałęm

tak mam laptopa. antywirusa mc? usunelam jakiegos malwabres czy cos takiego, ale nie dziala, nadal wyswietla sie to samo, ze niby nie ma tego pliku i ze byl w tej lokalizacji :

C/Użytkownicy/Anna/AppData/Local/Temp/Rar$DRa0.107/Asylia.PL

weszlam tam, ale nic tam nie bylo. jak probuje przerzucić to ciagle to samo. tylko ten jeden plik ;x

Spróbuj pobrać jeszcze raz, miałem podobnie, ale z piosenką(gdy probowalem przeniesc ja na pulpit wyskakiwal ten sam komunikat co tobie). MI pomogło jak pobrałem jescze raz, pzodro licze na +

probowalam ze 100 razy, nie pomoga ;f mam teraz tak w wiekszosci serwerow

Tak jak up albo spróbuj naprawić archiwum.

wlasnie probowalam cos z tym archiwum zrobic, ale nie dokladnie wiem jak.

Miałem ten sam problem na innym serwerze. To nie wirus ci blokuje dojście. To Twoja przeglądarka ;p. Odpowiedź jest prosta: Poproś kogoś, by ci ten plik udostępnił do pobrania. Tylko musisz go pobrać w innej przeglądarce. Mi to podziałało ^^

spróbuje znaleźć jakąś osobę ;f

@edit

nie znalazłam osoby, a usunięcie tego pliku nic nie dało.

niech ktoś pomoże :c

albo poda naprawdę bardzo dobry serwer easy. ; f

Opublikowano

Daj link na pw, spróbuje pomóc.
Też tak miałem, że usuwało mi albo zawartość jakiegoś pliku - Do teraz tak mam, albo cały plik.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...