Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszuści

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem już w dziale TF2 ale ta sprawa już jest karana więc trzeba mi pomóc , chodź nie zostałem okradziony chcę dobić gnoja ...

No więc tak czytajcie

Wczoraj na szukam wspólnej gry zaobserwowałem jak ktoś się kłóci że koleś powyżej to oszust no potem moderator TF2 te posty usunął . Zająłem się tą sprawą sam i dodałem niby oszusta co się okazało na prawdę próbował mnie oszukać ale nie dałem się filmikowi,w którym niby dostane czapki za podanie moich danych w e-mailu do jakiegoś niby BOT'a .

Zrobiłem screeny rozmowy i zgłosiłem go na steamrep , szybko się tym zajęto . Ale potem dostałem wiadomość na steamrep od polskiego tam moderatora i powiedział ,że to nie rozwiąże tak na prawdę sprawy. Jedyne co to nie będzie mógł korzystać z popularnych stron wymiany .

Powiedział mi żebym go zgłosił do supportu steam i nawet zajmie się tym policja i żebyście wy mi pomogli a jak ?

To proste :

1. Wchodzicie w ten profil steam [ tego scammera ] :

To jest ukryta treść, proszę

2. Tam co macie po prawej stronie Więcej : dajecie zgłoś naruszenie zasad

3.Wybieracie podejrzewanie o oszustwa i tam w wolnym miejscu na tekst wklejacie ten link z steamrep bo tam są wszystkie informacje :

To jest ukryta treść, proszę

Dzięki wszystkim i ostrzegam , nie nabierajcie się na nic .Bo jak mój tata mówi : Jak nie zapracujesz sobie własnymi rękami to nic za darmo nie ma .

Jak widzicie trochę dziwnie z nim pisałem no bo właśnie chciałem go przyłapać i była późna godzina dla mnie bo byłem zmęczony z meczu.

Myślę,że pomożecie mi w tym . I nawet jak to nic nie da to idę z tym na policję ,mnie nie oszukał ale jednego z nas MPCFORUM a za userami MPCFORUM stoje jak za murem .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Zaloguj się na steam i tyle , będziesz mógł go zreeportować nawet jak ma profil prywatny

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...