Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot barbarian, pomoc w ustawienaich.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mozna w DB ustawić aby barbarian pod WW uzywal zamiast grzmotnięcia młotka starozytnych? generalnie tylko na elity bo biale mobki schodza same od wicherków

Opublikowano

czy mozna w DB ustawić aby barbarian pod WW uzywal zamiast grzmotnięcia młotka starozytnych? generalnie tylko na elity bo biale mobki schodza same od wicherków

Przecież skille możesz ustawić jak chcesz , kwestia tylko czy z tym młotem barb będzie efektywny

Jeśli jesteś przy barbie polecam build który wymiata na mp 10 act 2 (tylko oaza)

tutaj masz link do autora postu :

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-guides/123883-guide-mp10-barbarian-gear-profile-plugin-1400iph-250m-gold.html

takiego barba ubierasz za około 100kk + craft ze 20kk .... brab popyla jak mały samochodzik , bije tylko białe moby omijając elity , przynosi od ch..... legendów ( w DB legendary/h -5,xx - 7,xx)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Przecież skille możesz ustawić jak chcesz , kwestia tylko czy z tym młotem barb będzie efektywny

Jeśli jesteś przy barbie polecam build który wymiata na mp 10 act 2 (tylko oaza)

tutaj masz link do autora postu :

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-guides/123883-guide-mp10-barbarian-gear-profile-plugin-1400iph-250m-gold.html

takiego barba ubierasz za około 100kk + craft ze 20kk .... brab popyla jak mały samochodzik , bije tylko białe moby omijając elity , przynosi od ch..... legendów ( w DB legendary/h -5,xx - 7,xx)

akurat o efektywność się nie martwię bo grając manualnie na mp10 nie martwie się o nic zabijając wszystko co się rusza a buildy za 100kk są moim zdaniem warte tyle co te z allegro czyli nic ;) ale to tylko moje zdanie

wracając do tematu i mojego pytania, na LEWYM PRZYCISKU MYSZY mam GRZMOTNIĘCIE, natomiast na PRAWYM PRZYCISKU MYSZY mam TORNADO, bot przy takiej konfiguracji działa normalnie i płynnie lecz trochę wolno bije elity, to co chciałbym osiągnąć to na LEWYM PRZYCISKU MYSZY umiejętność MŁOT STAROŻYTNYCH a na PRAWYM bez zmian TORNADO

btw. nie legendów tylko legend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...