Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Zestaw 1700-2000 złotych Gry/mOC

Jurczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisałem żeby nie wychodzić po za budżet... Nawet 5 zł

Może być bez nagrywarki bo gry będę miał tylko ze steam

Wystarczy mi dysk 320GB

http://allegro.pl/super-wydajny-core-i5-4x3-6ghz-4gb-ram-hd2500-320g-i3385782975.html

Dlaczego ten komputer jest taki tani? i5 4GB ram tylko grafiki nie jestem pewny

Jest tani, bo nie odpalisz nic poza przeglądarką internetową i Call of Duty 1 etc.

http://www.morele.net/inventory/info/lHI40T/

proszę - nie wychodzi poza budżet. Dałem lepszy zasilacz, gorszą obudowę, wywaliłem nagrywarkę.

Opublikowano

up dlaczego mówisz że taki słaby? prawie 100% pozytywów? i5 4x 3.6 4 GB ram grafike można zmienić ?

A nie powinna też byc karta dźwiękowa?

Opublikowano

up dlaczego mówisz że taki słaby? prawie 100% pozytywów? i5 4x 3.6 4 GB ram grafike można zmienić ?

Wyjdź i nie wracaj .

Opublikowano

Słaby bo :

- kiepska obudowa

- zasilacz ze skaczącymi napięciami, skara żywotność sprzętu

- karta graficzna to dno, bo zaintegra

- dysk wolnoobrotowy

- części to leżaki magazynowe, często zwroty

@UP Nie wie, to się pyta, dlaczego od razu ma zakończyć temat ?

Opublikowano

a co z tą kartą dźwiękową?

Zintegrowana w obu płytach ;>.

Nie kupuj tego gotowca bo to strata kasy - jak chcesz złożony, to wpisz kod promocyjny (jest w podpiętym temacie w tym dziale), dodaj do koszyka montaż za 50zł, a cena spadnie do 1zł, a wysyłka będzie za darmo.

Opublikowano

z waszych wypowiedzi wnioskuje że wy macie jakieś ala partnerstwo z morele i techpanel.

Chłop ma dużo pozytywów, tanio, a na tej stronie którą up podał jest napisane 'Owszem jest bardzo łatwe i wygodne, ale czy warto przepłacać?'

Jest tanio szybko i wydaje mi się że dobrze.

Gwaracja 24 miechy na all podzespoły.

Co złego jest w tym zasilaczu?

Opublikowano

Zasilacz to taki przetwornik. Z 230V(napięcie w gniazdku) robi 5V, 7V i 12V. Słabe zasilacze przepuszczają czasem większe, co skutkuje spaleniem podzespołów. W dobrych zasilaczach(Takich jak ci dał sweet jezus) nie przekracza się tych napięć. NIE KUPUJ GOTOWCA!!!

graphic.png

Opublikowano

z waszych wypowiedzi wnioskuje że wy macie jakieś ala partnerstwo z morele i techpanel.

Chłop ma dużo pozytywów, tanio, a na tej stronie którą up podał jest napisane 'Owszem jest bardzo łatwe i wygodne, ale czy warto przepłacać?'

Jest tanio szybko i wydaje mi się że dobrze.

Gwaracja 24 miechy na all podzespoły.

Co złego jest w tym zasilaczu?

Chcesz, to ten sam zestaw złożę Ci w dowolnym innym sklepie (ale cona może być wyższa).

Koleś ma dużo pozytywów, bo jak ktoś kupi, a gry nie będą chodzi nawet na 20FPS na Ultra, to i tak negatywa nie może wystawić, bo MOŻESZ pograć według tego, co zostało napisane. Poza tym to ściepy, a nie nowe podzespoły.

Wydaje Ci się, że jest "dobrze". Szybko, tanio i do dupy ;>

up a jakbym poprosił o zmiane zosilacza?

To jeszcze poproś o zmianę dysku, obudowy i karty graficznej, bo to piece of shit z tego GT630.
Opublikowano

[rage]kurna człowieku NIE ROZUMIESZ ŻE TE GÓWNA Z ALLEGRO SĄ DO KU*WA DUPY???[/rage]

Jak chcesz to kup ten "sóper kompóter pofur do najnofszyh gier gt630 4gb niepotrzebnego vramu!!!" ale nie narzekaj potem że słaby i coś się popsuło.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...