Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft przyspieszony

TheLexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc od wersji 1.5.2 po jakims czasie grania mam przyspiesony mc szybciej kopie skacze biegne kopie itp gdy resetuje kompa juz mam normalne temp nie mam zadnych modow tylko opti fine to sie dzieje gdy odebralem kompa z naprawy

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

1. "To się STAŁO, gdy odebrałem komputer z naprawy." 2. Minecraft nie ma w samym sobie opcji/możliwości przyśpieszania czasu w grze. 3. Jeśli robiłeś coś z komputerem to może jakimś cudem twój komputer przyśpiesza zegarek i Minecraft też przyśpiesza.

Opublikowano

Dalem komputer do naprawy kiedy oderbalem i pogralemz 30 min na mc to mam to "przyspiesznie" szybciej skacze,kopie wszysko sie dzieje szybciej!

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Dalem komputer do naprawy kiedy oderbalem i pogralemz 30 min na mc to mam to "przyspiesznie" szybciej skacze,kopie wszysko sie dzieje szybciej!

Miałem DOKŁADNIE TO SAMO tylko na Windows XP. Gdy kupiłem siódemkę problem zniknął :D

Kisperable.png

Nie bądź żyła, jak ci pomogłem to daj Like.

Opublikowano

Miałem DOKŁADNIE TO SAMO tylko na Windows XP. Gdy kupiłem siódemkę problem zniknął :D

Mnie narazie nie stac na 7 bo 0 kasy na nowego kompa a jak kupie 7 a ntego kompa co mam to bede miec lagi w chu* bo komp jest ze mna z 5 lat

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

To może mieć coś wspólnego z bugiem jak kiedyś się przestawiło zegar o 2h to mc działał znacznie szybciej (na multi też).

Nie pamiętam dokładnie tego ale film z tego był na XP a wersja mc była w okolicach 1.6 bety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...