Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop w katakumbach

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 75 lvl bufa 60 aura m8 bufki po 30%

chce iśc do katakumb nazbierać kasy na solarze mam 530 defa 15k hp magneta +7 bez kd brak bonów na nieumarłych, bez wierzchowca jak zmień eq za małą kasę, zęby dać radę w katakumbach z tymi potworkami ? i zarobić trochę kasy, w 1 kolejności myślałem o wierzchowcu i o bufku żeby dobć 70 ale wątpie czy dam radę tam bo będą straszne lagi

Opublikowano

buff na ppewno przede wszystkim, co jak co ale musisz mieć na nieumarłe coś bo tam nie dasz rady nic ubic. lepiej zainwestuj w parte z kd +4 lub fms/rib ze śr i kd exp

Opublikowano

Zainwestuj też w bojowca. Zawsze się przyda. Buffa zawsze można wynająć. Ktoś się na pewno znajdzie. Co do broni, to bojowy +6 z kd potworów i śmierci +4 w zupełności starczy. No i na trupy też powinieneś mieć. Co najmniej 20 procent...

Opublikowano

I spróbuj załatwić śmiertę/lwią +8/9, jakieś 10% do pż/ 1.5k pż i lecisz. No ale prawda, bez eq na nieumarłe nic nie zdziałasz. Dobrze, że chociaż buffa posiadasz.

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...