Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dla softwarowców

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam bardzo dziwny problem z nowym kompem, który zaczął się wczoraj. Do dnia wczorajszego wszystko działało bez zarzutu. Teraz Jak klikam ikonkę Chrome, czy Battlefielda 2, to zanim się uruchomi to mija z pół minuty. Przeskanowałem go, usunęło jakieś 4 wirusy, ale nic to nie dało. Odinstalowałem to, co zainstalowałem do 2 dni wstecz. Tak samo z ładowaniem stron. Wpisuję adres www, i ładuje się z 20 sekund, a wcześniej max 2-3. jak już się strona załaduje, to przeglądanie podstron przebiega normalnie "pyk i już".

Temperatury max 47 stress. Nawet przywróciłem fabryczne taktowanie prockowi 3.4 GHz, z wcześniej podkręconych 4.6GHz (4670k), i nic to nie dało.

Okey, przywróciłem se systema do przewczoraj, i wszystko działa.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mam bardzo podobny problem. Moglbys mi powiedziec jak cofnac system do stanu sprzed paru dni?

Jeśli masz vistę wzwyż to wpisz w start przywracanie i tam Ci wyskoczą propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...