Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Grafik 2D, Webmaster, Videomaster, Tłumacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie na MPCforum.

Mam na imię Krzysztof i chętnie podejmę się pracy jako:

-Grafik - Od prawie roku pracuję w Photoshopie w wersji CS6. Posiadam dość duże doświadczenie związane z grafiką, a zwłaszcza tą przysłowiowo ,,metinowską". Podejmę się stworzenia wszelkiej grafiki do clienta: tło logowania, znaczek GM, tła ładowania etc. oraz również zajmuję się tworzeniem layotów, ale jak na razie robię to na poziomie dostatecznym/dobrym ( próbki moich layotów dodam w późniejszym czasie).

-Webmaster- Oferuję stworzenie/udostępnienie skryptów podstawowych uniwersalnych takich jak ranking graczy/gildii, rejestracja, item shop, doładuj SM ( przelew + sms) itd.

-Videomaster- Na początku zaznaczę, iż nie posiadam żadnego kanału na YT z racji wolnego łącza internetowego ( jestem dosyć drażliwy na tym punkcie), a jakoś nie kręci mnie ta ,,sława". Jednakże jestem w stanie tworzyć wszelkie zapowiedzi, trailnery itd. w jakości HD z dość dobrymi przejściami...

-Tłumacz- Jeżeli masz zamiar stworzyć serwer nie tylko dla naszych ukochanych rodaków lecz do szerszej ilości graczy oferuję tłumaczenie klienta, questów oraz strony na trzy podstawowe języki: polski, niemiecki oraz angielski.

-Pisarz (fabulator)- Zajmuję się również tworzeniem wszelkich tekstów potrzebnych dla profesjonalnych serwerów Metina. Chodzi tu przede wszystkim o fabuły z pozycji gry, jak i opowiadania w prezentacji. Potrafię w wysokiej jakości tworzyć wszelkie prezentacje, questy, wpisy na forum. Jestem byłym recenzentem grupy MMT na MPCforum.

Kontakt:

Gadu- gadu: 40598120

PW na forum.

Oferuję również kontakt za pośrednictwem Skype/ TS3. Nie ma problemu :)

Pracuję tylko i wyłącznie na zlecenia. Mogę dołączyć do projekty tylko i wyłącznie pod warunkiem profesjonalności projektu.

Poprzez ,,profesjonalizm projektu" mam na myśli posiadanie maszyny hosteam, skryptu forum IPB, domeny i hostingu.

Pozdrawiam Serdecznie,

Golden Holder

PS. Próbki swoich umiejętności dodam w późniejszym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...