Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zarobić

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim tierze najszybciej mozna zarobić, i jaki czołg polecacie na własnie ten tier ?

Na razie mam IS`a ale juz musze hajs zbierać, i oto te pytanie ;D

Chciałem wbić sobie helcata fajne działko szybki to moze zarobek bedzie dobry ;p wbić go ?

Opublikowano

Lepiej kup 5 tier (polecam kw1), lub jakis premium tank + premka

Mam ale on bardzooo wolny, i ciezko coś zrobić jak gram tym kv-1 na kw-1s czasami na isy.

A ten helcat ?

Opublikowano

KV-1 jak Cię rzuci na 5T to jest piękna bitwa, dobry pancerz i dosyć dobrę działko robi swoje :D

Helcat to ma słaby pancerz, ale ma bardzo fajne działo, szybki + dobry do świecenia.

KV-2 też jest dosyć dobre, ostatnio oglądałem kv-2 z trolem + pociski burzące= minimum 300dmg gdy nie przebijesz pancerza.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Type T-34 ja wychodze nim po 20k za bitwe , pewnie zwykłym T-34 też tak jest bo to jest identyczna maszyna .

Jagdpz4 , su-100 VK h pz3/4

Ogólnie wszystko poniżej 7 tieru.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

ja mam hellcata i dobrze nim mi się zarabia. Najszybszy nie jest mimo tego że maxymalna prędkość 72.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...