Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zmiana nagród za kupony

sasadas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przeczytałem w kilku tematach, że w środę mają się zmienić nagrody za kupony. To prawda? I jak tak to o której mają to zmienić bo chce jeszcze premke miec a 5 kuponow mi brakuje

Opublikowano

Żadnego info dot. zmiany nagród nie widać, nagrody są takie:

18wyni.jpg

Nie działa często premium, reszta itemów działa, więc dlacczego miałyby się zmieniać nagrody :-)?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie powinno się coś takiego zdarzyć jak zmiana nagród. Dlaczego?

Biorąc na logikę w jeden dzień można dostać 5 kuponów 5x7=35 , a MG3 BOX na 15 dni jest za 40 kuponów.

@Down

W sumie to masz rację ale to poco dawali by item za 40 kuponów jak w tydzień się tyle nie uzbiera, a pozatym przed kuponami był tam event i nagrody za codzienne logowanie i trwał on nawet nie wiem jak długo

może miesiąc więc kupony też pewnie zastaną na dłużej.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Nie powinno się coś takiego zdarzyć jak zmiana nagród. Dlaczego?

Biorąc na logikę w jeden dzień można dostać 5 kuponów 5x7=35 , a MG3 BOX na 15 dni jest za 40 kuponów.

Zauważ, że jest jeszcze MG3 Box za 20 kuponów, lecz krócej ;-) A to nie robi różnicy, więc na logikę mogą zrobić zmiane, lecz wątpliwe :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...