Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu czy warto zaczynać?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do wydania 30zl na is. I wpadlem na pomysl zeby kupic na ravi w is za to rady i sellnac miał bym 55 rad, czyli jak bym to selnol to bym miał 220kk, zrobię za to dropka? Warto jeszcze na tym serwie grac?

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto grać ponieważ jest już dużo max lv i dużo EQ+9, poczekaj na Astium lub zagraj na ConcordiaMT2.pl :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Pewnie że warto zaczynać jeden z lepszych serwerów dedykowanych na rynku , cały czas się nim zajmują i dbają + wiadomo że nie padnie ( przynajmniej nie za szybko ).

napiskopia.png

Opublikowano

Jeśli podoba ci się serwer to możesz śmiało zaczynać tam gre ;) Wiadomo ze serwer nie padnie (Na razie), Dbają o niego, różne event, miła oraz pomocna administracja (Isamu, Nymfa itp) Polecam ( tylko nie graj na Kamer modzie czy tam innym bocie bo bana zaraz złapiesz, Isamu Dniami i nocami łapie takich co graja na wspomagaczach ;D)

Opublikowano

Warto zagrać. Na serwer wciąż przybywa sporo nowych graczy i nie każdy tam lata z wybonowanym eq i maksymalnym lvl. Jak dla mnie serwer będzie wart uwagi przez jeszcze kilka miesięcy.

Moim zdaniem nie warto grać ponieważ jest już dużo max lv i dużo EQ+9, poczekaj na Astium lub zagraj na ConcordiaMT2.pl :D

No coment....

Opublikowano

A nie myślałeś o kupienia yangów lub jakiegoś konta na PL/ravia ? (tak wiem michios stacza się ;x).

Osobiście Ci polecam żebyś zagrał na Ravi

sygna.png

Opublikowano

A nie myślałeś o kupienia yangów lub jakiegoś konta na PL/ravia ? (tak wiem michios stacza się ;x).

Osobiście Ci polecam żebyś zagrał na Ravi

No co ty ja bym nigdy nie wydał pieniędzy które moge przeznaczyć na coś innego na Is na serwie na którym nie wiadomo czy będę grał. A w telefonie mam taką sytuacje że internet, sms i minuty mam za darmo, i 40zł się marnuje xD

Opublikowano

No co ty ja bym nigdy nie wydał pieniędzy które moge przeznaczyć na coś innego na Is na serwie na którym nie wiadomo czy będę grał. A w telefonie mam taką sytuacje że internet, sms i minuty mam za darmo, i 40zł się marnuje xD

Masz taki sam pakiet telefonu jak ja ^^:D zajebisty jest ;D

a na Ravi nie graj :D poczekaj na jakiegos easy/medium :D;) juz nie długo wychodzi Astoria :D zajebisty serwerek :)

Opublikowano

Ravia i Balmora to najlepsze serwery i opłacalne na których da sie grać mowie oczywiscie o serwerach hard a reszta serwerów nie wiem bo nie grałem i nie bede sie udzielał.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat z lipca 2013 a wy dalej wałkujecie :D. A poza tym ja na ravii gram i nie narzekam. Mówicie, że administracja ma graczy gdzieś. Tak piszecie jakbyście uważali, że administracja to tylko Isamu i Nymfa i jak oni nic nie nagrywają to już koniec, Ravii nie ma. A teraz był bardzo przyjemny event wielkanocny, wczoraj ox, event na zameczku. Bardzo fajnie jest. Ludzie lecą sobie na balmorki, potem tylko widzę na czatach "dam itemki na balmorze za itemki na ravii".

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Graj na Ravii, masz pewność, że nie padnie za szybko, 

Za 220kk myślę, że dropkowi eq zrobisz, zależy po ile fms'y teraz stoją, bo jak ja grałem 3miesiące temu to sr 30 - 34/35

kosztował z 130kk, a zbr, 5 kątna itp to już drogie tak bardzo nie jest, jak coś osiągniesz, to ludzie chętnie się będą wymieniali za np PL'a

by Neosieł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...