Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z AC3

gonzal11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Assassins creed 3 tego typu że kupiłem nowy pc:

8gb ram

Nvidia GeForce 210

AMD Athlon IIX2 270 Processor 3.40 GHz

i Windowsa 7 64bit

i problem jest tego typu że assassin chodzi w menu po 60 fps a w grze po 6-10fps

To samo jest w prototype 2 a powinno chodzić spróbuje znaleźć jeszcze sterowniki.

Proszę o szybką odpowiedź z góry THX

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra ci (mi również) powinna spokojnie działać na najniższych

Nie znam się za bardzo na procesorach AMD ale myślę, że to główny winowajca bo AC3 jest tak świetnie zrobiony na PC, że czasami mam wrażenie, że AC3 wykorzystuje z 80% CPU a GPU z 20%.
Moja rada:
Włącz grę i podczas wczytywania mapy, save'a zminimalizuj grę wejdź w Dokumenty/Assassin's Creed III i otwórz plik Assassin3 na samej górze masz opcje Vsync zmien 1 na 0 oraz na samym dole też jest opcja vsync którą też zmieniasz na 0. Mi osobiście nie pomogło nie wiem co mam z kompem spełniam więcej niż minimalne a i tak mi tnie w bostonie i w Nowym York'u chociaż większości to działa tobie też mam nadzieję :)

@Edit

Wczoraj sprawdziłem nowe sterowniki do mojej nvidii 9800gt i gra chodzi bez żadnych ścinek też spróbuj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...