Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Program do usprawnienia gry itp

SoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Chodzi mi o dość dobry program do usprawnienia gier, konkretniej chodzi mi o League of Legends. Podczas wchodzenia do gry, nagle zwalnia i ładuje się całe wieki. Chciałbym jakoś to usprawnić, FPSów też nie ma dużo podczas gry. Prosiłbym o jakieś sprawdzone programy i naprawdę poprawiające działanie danej gry. Słyszałem o GameBoosterze, ale opinie są dość mocno podzielone.

Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

Opublikowano

Taki program wyłącza Ci tylko zbędne programy dzięki czemu procesor jest mniej obciążony i masz więcej wolnego ramu. Ja używam "Advenced system care", podobny do gameboostera, ale dodatkowo przełącza Ci ustawienie kompozycji na wygląd windowsa 98.(parę fps więcej). Jeśli komputer to szrot to i tak będziesz miał mało FPS.

btw ile masz tych fps?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

W lolu mam 50/60 FPSow, ale chciałbym nagrywać. W sumie jak sprawdziłem w nagrywaniu to 50 fpsów daje rade bez problemu. Dzięki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...