Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do kompa

Dr. Onkolog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym żeby ktoś polecił mi nie drogie słuchawki które przede wszystkim nie zepsują sie po pół roku. To już kolejne słuchawki jakie posiadam do komputera które po paru miesiącach używania sie psują.. Co dokładnie sie dzieje? Na początku jedna ze słuchawek przestawała grać ale po odpowiednim ustawieniu i pokręceniu kablem przy końcówce mini jacka jakoś tam grało chwile ale tylko chwile.. potem całkiem przestawała grać. . Właśnie to samo wydarzyło się wczoraj i dlatego pisze tutaj temat.

Nie mam dużych wymagań co do słuchawek.. nie oczekuje wyśmienitej jakości dźwieku bo tak jak powiedziałem potrzebuje ich tylko do komputera. Zależy mi na

1. Cena (nie drogie)

2. Niezawodność (chodzi o to żeby szybko sie nie psuły.. najlepiej z jakąś gwarancją)

Z góry dzięki :)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Bez mikro.. Raczej do 120 zł

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...