Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]pluginy KM 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za ciężka sprawa użyć kurwa google. Denerwują mnie takie tematy gdzie ktoś nie użyje google POMIMO że jest to najlepsze źródło odpowiedzi. Nie umiesz normalnie opisywać problemu? JAKI MASZ PLUGIN NA GILDIE, BO DO FACTIONS JEST INNY PLUGIN DO TEGO JEST INNY PLUGIN I W OGÓLE! DOPISZ WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW, NIKT NIE JEST JASNOWIDZEM!

Opublikowano

@UP

Wulgaryzm, i jakbyś czytał regulamin to byś wiedział że obowiązuje zakaz odp. typu "cięszko poszukać w google??"

@Topic

Odsyłam do linku

2mxrue.png

Opublikowano

@up

forum jest od pomagania a nie od bez uzasadnionych napadów złości więc procęciki zapewne lecą :)

-------------

A co do tematu:

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Co za ciężka sprawa użyć kurwa google. Denerwują mnie takie tematy gdzie ktoś nie użyje google POMIMO że jest to najlepsze źródło odpowiedzi. Nie umiesz normalnie opisywać problemu? JAKI MASZ PLUGIN NA GILDIE, BO DO FACTIONS JEST INNY PLUGIN DO TEGO JEST INNY PLUGIN I W OGÓLE! DOPISZ WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW, NIKT NIE JEST JASNOWIDZEM!

report;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...