Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dedy i Server

asdzxccccca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zacząć grać w Tibie od nowa i mam pare pytań ;p

W Tibie grałem około 6lat temu i z tego co widzę dużo się zmieniło.

Pytanie #1

Czy po dedzie sie traci BP i/lub EQ ? mam 2 lvl i padłem na ratach (lol) ale nic nie straciłem. Z tego co pamiętam to zawsze się traciło, może to tylko na rooku ?

Pytanie #2

Lepiej jest grac na serverze PVP czy PVE? z tego co pamiętam na serverach pvp jest burdel.. zabijają Cie za nic itp. ale w sumie jeśli się nic nie traci to co za różnica ;d.

Z Góry dziekuje ;p

Spearow

Opublikowano

Witam.

Pytanie #1

Czy po dedzie sie traci BP i/lub EQ ? mam 2 lvl i padłem na ratach (lol) ale nic nie straciłem. Z tego co pamiętam to zawsze się traciło, może to tylko na rooku ?

Pytanie #2

Lepiej jest grac na serverze PVP czy PVE? z tego co pamiętam na serverach pvp jest burdel.. zabijają Cie za nic itp. ale w sumie jeśli się nic nie traci to co za różnica ;d.

Z Góry dziekuje ;p

1) Jak dedniesz jeszcze raz to stracisz Bag/Backpack

2) Ja ci polecam nPVP :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zacząć grać w Tibie od nowa i mam pare pytań ;p

W Tibie grałem około 6lat temu i z tego co widzę dużo się zmieniło.

Pytanie #1

Pytanie #2

Z Góry dziekuje ;p

#1 Jezeli kupisz blessy(blogoslawiensta jak nie wiesz o co chodzi to poczytaj w necie)to nic ci nie wypadnie jezeli masz wykupione 5 blessow, jezeli mniej jest szansa, ze ci wypadnie jakis item.

#2 Na poczatku lepiej jest na NonPvp, lecz ja wole PVP zawsze mozna isc z kolega popeczyc ^^.

DomaN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...