Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Statystyki graczy na WWW by ASSHunter

ASSHunterZZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem wszystko według instrukcji, podłączyłem bazę (zrobiło mi tabele) i nie robi mi graczy. Wchodząc na serwer baza nie robi nowego gracza tylko po prostu nic się nie dzieje. W czym może być problem?

Opublikowano

Powiem tak, Jedne z najlepszych statystyk jakie widziałem, Ładnie wykonane w dodatku wszystko dopracowane nawet najmniejsze szczegóły ;) Łap Like!

Opublikowano

Powiem tak, Jedne z najlepszych statystyk jakie widziałem, Ładnie wykonane w dodatku wszystko dopracowane nawet najmniejsze szczegóły ;) Łap Like!

Nie jest to praca najwyższych lotów, lecz to wersja okrajona na potrzeby DL.
Opublikowano

Wszystko ładnie działa. Od razu uprzedzam, na hostingu proserwer.pl nie ruszy, dowód?

http://svcraft.pl/stats_sv

A na innych działa, np.:

http://sztandar18.unixstorm.org/stats_sv

Kolejna sprawa, jeśli nie dodaje Wam graczy, to musicie im dodać te uprawnienia:

- stats.show.blocks.own

- stats.show.blocks.other

- stats.show.pvp.own

- stats.show.pvp.other

- stats.show.mob.own

- stats.show.mob.other

- stats.overview.own

- stats.overview.other

- achievements.receive

- achievements.list

- achievements.show.own

- stats.receive

- achievements.show.other

I wszystko będzie śmigać :)

Opublikowano

Właśnie napisałem do supportu proserwer z zapytaniem czemu tylko u nich te skrypty nie działają, okazało się, że mają jakiegoś firewalla, poprosili mnie o adresy IP baz danych, podałem je i czekam na reakcję, myślę że wszystko będzie działało wreszcie w mojej domenie :)

Opublikowano

Właśnie napisałem do supportu proserwer z zapytaniem czemu tylko u nich te skrypty nie działają, okazało się, że mają jakiegoś firewalla, poprosili mnie o adresy IP baz danych, podałem je i czekam na reakcję, myślę że wszystko będzie działało wreszcie w mojej domenie :)

Proserwer to jeden z najsłabszych hostingów, jak każdy hosting ma firewalla, tylko za tak niską cenę, rzadko kiedy zgadzają się na otwarcie portu.
Opublikowano

Zaje*iste!

Mam także pytanie czy jak np. mamy na serwie otherdrops i all leci ze stone, to gdy dropnie nam diax, będzie w statystykach, że wydobyliśmy diament, czy tylko wtedy gdy zniszczymy rude diamentu, zalicza to jako wydobyty minerał?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...