Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] OSHFusion (MultiHack TF2 i inne)

KrZy5l4w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nawet nie zdążyłem wybrać klasy a tu nagle komunikat o wyłapaniu perma :unsure: :(

EDIT:

http://img191.imageshack.us/img191/199/7rk8.png

i jak nadal mi wmówisz że jest nie wykrywalny skoro 2 raz na innym serwie znowu wyłapałem perma, na samym początku !

DETECTED koniec kropka

// linki w code

Nie jest to ban Vac, tylko serwerowy. Jak widać na tych serwach jest jakiś plugin anty cheaterski.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie jest to ban Vac, tylko serwerowy. Jak widać na tych serwach jest jakiś plugin anty cheaterski.

Czyli lepiej z tego haksa nie korzystać bo można stracić dostęp do fajnych serwerów 8S

Opublikowano

Lepiej to nie grać na głównym koncie na cheatach. o.O Bo na alternatywnym do cheatowania mało cię chyba obchodzi na jakim serwie grasz.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

gdy tylko koxisz przez chwilkę i to nie tak by cię rozpoznali ludzie się orientują że coś z tobą jest nie tak :huh: skoro każdy strzał jest trafny a ty wyginasz się w każdą możliwą stronę mając zawsze na celu kogoś (AimBot) jak dla mnie lepiej w tf2 grać bez cheatów bo to przyjemności tak wielkiej nie daje a zgłoszenia przez innych graczy są dosyć niebezpieczne i jeszcze te anty cheaterskie wtyczki <_<

Opublikowano

Cheaty należy połączyć z automatyczną zmianą nazwy co jakiś czas na taką samą jaka ma inna osoba na serwerze, wtedy głosowanie o wyrzucaniu gracza będzie utrudnione.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@Ref

Hakować można i nie można na botach bez obaw można ćwiczyć ale wyłapałem bana na fajnym serwie w tf2 więc dupa jest jakby wykrywalny D:

Tylko nawet nie zdążyłem wybrać klasy a tu nagle komunikat o wyłapaniu perma :unsure: :(

EDIT:

http://img191.imageshack.us/img191/199/7rk8.png

i jak nadal mi wmówisz że jest nie wykrywalny skoro 2 raz na innym serwie znowu wyłapałem perma, na samym początku !

DETECTED koniec kropka

// linki w code

Czyli lepiej z tego haksa nie korzystać bo można stracić dostęp do fajnych serwerów 8S

Stracić dostęp do fajnych serwerów i dostawać permy?

Otóż powiem ci tyle :

Nie ustawiaj wszystkiego na maxa, nie zabijaj wszystkich w pomieszczeniu tylko np. jak sa z prawej to patrz w lewo i szybko w prawo i ich dedaj, nie celuj przez ściany itp.

czyli po prostu mądrze używaj hacka, a nie chodź i zabijaj wszystkich dookoła :)

ja nie dostałem jeszcze żadnego bana, więc nie wiem jak to zrobiłeś

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Na koncie nr. 2 mam Vac Bana C: wyczyścili mi plecaczek przez kochanego [Niewykrywalnego] haxa a nie koxiłem specjalnie żeby dać sie złapać i uważałem na ludzi by moje kile nie były niemożliwe

Pyknijcie już |Detected| bo jeśli was jeszcze nie złapało to zaraz złapie a utrata konta nawet słabego niezbyt potrzebnego jest przykra D:

Opublikowano

Vac nie banuje po tym, że ktoś ma w 5 minut 100 punktów, tylko wykrywając zmianę w kodzie gry.

Serio przykro ci jest stracić konto, na którym nic nie ma? o.O

Skoro jest wykryty to zmieniam na Detected i przenoszę w spisie do wykrytych.

0eab14ddf550.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

0xE019100B
Error: Suspicious program detected. Please close any other programs you have running and restart the game
cos takiego mi wyskakuje i ten hack sam sie usunął co jest !!!!!!!!!!!!!

gram mi sie z crasowała hack sam sie usunął co zrobic !!???

• Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] OSHFusion (MultiHack TF2 i inne)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...