Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(GTA IV) Problem z dodaniem auta.

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość dziwny problem z dodaniem auta do GTA IV mianowicie chciałem dodać sobie Nissana GT-R R35 SpecV 2010

link tutaj:

http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=379&start=0&id=51952&orderBy=

Zrobiłem to co miałem zrobić, czyli podmienić linijki w Handling, vehicles i calcols. oraz podmienić za pomocą OpenIV albo SparkIV za Turismo. (robiłem oboma programami.)

efekt. Brak przedniego i tylnego zderzaka, brak tylnego zderzaka, brak przedniego zderzaka... w zależności od auta...

97894813492474978531.jpg
82173799206624121324.jpg

Ustawienia grafiki, frameworki itp. odpadają.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

serio? nikt nie wie ? żadnego pomysłu?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

problem wynika z braku kompantybilnosci ;] dana wersja renderu auta jest przystosowana dla danej wersji GTA (patche, fixy itd.) ... problem nie zniknie o ile nie zmienisz wersji gta lub jesli to nie pomoze zmien typ auta.. zamiast turismo wybierz np. supergt... ale daje 80% ze to blad wersji..

albo wersja gry jest za stara lub auto nie jest przystosowane do nowszych wersji ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Sam model ktory pobrales moze byc wadliwy.

Znajdz inny download tego modelu, moze pomoze.

sprawdzałem 3 uploady, dalej to samo.

@Mike,

podobno ten model jest właśnie na tą wersje GTA którą ja mam :)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ja bym sie klocil ;] byc moze masz niewlasciwego cracka jesli to nie wina sersji badz przeszkadza jakis dodatek do ga IV (jakis dlc)...

tylko 10% daje tego winy ale coz

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Masz racje, Cracka nie mam żadnego bo mam oryginał :P
dodatków brak, a mod podmienia pojazd który występuje w podstawce jak i DLC.

dobra, jebać, pobiorę innego GTRa ;)

Zamykam, bo chuj a nie rozwiąże problem xD

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...