Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Z Brązu IV do Silvera V.

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , dzisiaj nareszcie udało mi się wyjść z brązu. Tak da się wyjść z brązu żadnego dużego dośw nie mam bo tylko gram w lola rok.

1375193400-U954367.jpg

Dla was pewnie do żaden wyczyn ale troche przy tym wyjściu sie starać musiałem. Nie jestem żadnym progejmerem

dlatego to dla mnie wyczyn wyjść z bronzu 4 do silvera 5.

1375193684-U954367.jpg

jak widać się udało :) ( Zyra mid OP )

Tak hejtujcie za farme etc. Ale niech ktoś mi powie... Po co farmić skoro ma się full builda?

Skoro każdy coś wstawia to i ja też wstawie "coś". Aktualny plan? Gold V.

Lolking : http://www.lolking.net/summoner/eune/36434425#history

Opublikowano

Gratulacje, sam dokonałem parę dni temu podobnego czynu, teraz bez większych problemów idę dalej w silverze.

Platyna do końca sezonu będzie spokojnie :P

Grasz duo ?:)

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

gj ale powiem ci ze w s5 jest gorzej niż w tych bronzach jebane dzieci trolluja bardziej bo nie spadna i wyjebane ale ja mam już to za sobą ,łatwo do golda nie będzie :D

Opublikowano

Gratulacje, sam dokonałem parę dni temu podobnego czynu, teraz bez większych problemów idę dalej w silverze.

Platyna do końca sezonu będzie spokojnie :P

Grasz duo ? :)

Dzięki , powodzenia , duo gram z kolegą który jest Brąz 2 "KERUJE GO" ^^

Ja tylko myśle o goldzie dalej to już raczej nie liga dla mnie :p

gj ale powiem ci ze w s5 jest gorzej niż w tych bronzach jebane dzieci trolluja bardziej bo nie spadna i wyjebane ale ja mam już to za sobą ,łatwo do golda nie będzie :D

Czy ja wiem. Myśle raczej optymistycznie o silverze. Zobaczymy jak to tam będzie , oczywiście obowiązkowo premade , jednego afkera , trollera czy feedera zawsze mniej :P

Opublikowano

GZ Ja dokonałem tego z brązu 3 :D J4 i lecimy:)

Sam gram z kolegami z brązu, żeby im pomóc i żeby mi goldów nie dobierało:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

W Bronzie najlatwiej z tego co zauważyłem jest careeować mecze Masterem AP. Lecz jeżeli w teamie są tacy jak xin,kassa czy garen master ma ciężko.. ( silence,stun przerywa heala mastera ).

Btw. -10 za leavniecie bo zapomnialem wybrac bohatera lulz xD

Opublikowano

hmm szczerze mowiac gratuluje bo widze ze dobrze ogarnales zyre i pewnie rzadzisz w teamfightach ^^ Swoja droga nie wiem czy ogarniasz ale o doborze osob decyduje mmr a nie dywizja wiec nie dostajesz "boostowanych silverow" (o ile cos takiego istnieje)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gratki chociaz jak na rok gry to troche slabo. Ja gram od sierpnia zeszlego roku i jestem Gold 4 aktualnie. w s2 mialem najmniejsze elo - 1005, a na koniec okolo 1200~ i w s3 zaczynalem w silver 5.

@edit

666 post xD

@edit 2

widze, ze ladnie Ci idzie Zyra :) Masz 7 meczy i win rate 100% - oby tak dalej, graj nia i wymasteruj ja jeszcze bardziej to powinienes sie wspinac po tym silverze dosyc szybko :) GOOD LUCK :)

Opublikowano

Ja również gram mniej więcej od sierpnia jak Pan wyżej, wtedy spadłem do 800 elo, z brązu IV przeszedłem do Gold II / Gold I :)

Powodzenia w dalszej drodze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...