Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=.GoMc.= II edycja ![1.6.2][AUTORSKIE Pluginy][Fajne prefixy i wiadomości][45s][Rekrutacja na Moderatora / technika]Wiele więcej !=.GoMc.= Zapraszamy!

Vampireq™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze, Autorskie pluginy i rekrutacja na technika ? To chyba dwie sprzeczne rzeczy :)

Po drugie, HEAD - SHOOT jest autorstwa administratora pandacraft.pl ;)

A po trzecie, nie trzeba było się reklamować :D

EDIT: Do tego jeszcze nazwa wzięta z serwera pvp go2mc.pl xD

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Skoro administrator dawał moda/admina za takie podanie:

Witam chciałbym złożyć podanie na moderatora ponieważ sam miałem już wiele serwerów swoich a także byłem moderatorem na kilku serwerach między innymi na PandaCraft,pvp.net itp więc mam doświadczenie w pluginach sam czasem pisałem własne pluginy na serwer by pomagały graczom w grze mam 18 lat jestem ogarnięty w pluginach więc licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania mój nick w mc to Treek [nie mylić z Treekt]

To co się dziwicie, że serwer padł?

Opublikowano

Przez takich ludzi trace cały mój wkład

w serwer...

Serwer zamknięty i nigdy nie zostanie otwarty ,żegnam.

To widze ładnie, ładnie. Dzieci w administracji chodzace i reklamujace serwer na innych forach i serwerach... Teraz nawet jak bylaby reaktywacja nie zagram bo widze nie ogary w teamie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...