Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

adasiking14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niedawno kupiłem mojemu koledze Gift Code'a i jak się później okazało wystąpiły jakieś problemy. Potem jak już znalazłem na nie sposób to rzekomo zapomniał hasła i logina podał mi 3 "propozycje". Miał 2 konta na jednym e-mail. Później dostałem informacje, że jest tylko jedno konto na tym e-mailu, na którym nie ma gift code'a. W tym prawdopodobnym znamy tylko login, a co do e-maila to nie dostaje wiadomości, gdyż prawdopodobnie to jest zły e-mail. I tu się nasuwa pytanie, czy coś można w tej sytuacji zrobić? Gdyby co znam Gift Code i przy aktywacji na innym koncie jest informacja, że został użyty. Kod jest oryginalny.

Opublikowano

Jeżeli ty mu kupiłeś giftcoda ze swojego konta to się zaloguj na swoje konto na stronie mojangu (jeżeli już przeniosłeś konto to account.mojang.com/me) jeżeli nie to na stronie minecraft.net. W obu przypadkach w profilu będzie na dole Codes i "Redeemed By" pod tym to będzie jego nick. Jeżeli tylko nick nie starczy to napisz do supportu i podaj giftcode kolegi, numer transakcji przy zakupie (znajduje się w mailu, dostałeś go przy zakupie giftcoda) Opisz "PO ANGIELSKU" swój problem, podaj możliwe maile do tych kont i czekaj na odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...