Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping help

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, gdy gram w wota na minimalnych ustawieniach mam zazwyczaj 110 pinga (okolo), a na niektorych ping skacze mi od 90 do 999 pomimo tego, że mam wyłączonego antyvira, ustawiony priorytet na wysoki, zapore wyłączoną, wyłączone przeglądarki gg skype itd, moj wynik z pingtestu

84388028.png

karta graficzna NVISIA GeForceGT 440

karta sieciowa Kontrolel sieci NVIDIA nForce

karta dzwiękowa NVIDIA High Definition Audio,NVIDIA High Definition Audio,NVIDIA High Definition Audio,NVIDIA High Definition Audio,Urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio

procesory AMD Athlon(ym) 64 X2 Dual Core Processor 5400+

AMD Athlon(ym) 64 X2 Dual Core Processor 5400+

wynik ze spedtest http://www.speedtest.net/my-result/2869387102

Opublikowano

Podaj swój sprzęt tutaj :

cześć, gdy gram w wota na minimalnych ustawieniach mam zazwyczaj 110 pinga (okolo), a na niektorych ping skacze mi od 90 do 999

Pewnie masz słabego kompa i nie możesz ustawić lepszych ustawień graficznych.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

na minimalnych mam do 110 fps ... na maksymalnych na spokojnie mi pociągnie na 25 fps :)

i mi się rozchodzi o ping nie o fps.

nie wiem co dokładnie mam podać

karta graficzna NVISIA GeForceGT 440

karta sieciowa Kontrolel sieci NVIDIA nForce

karta dzwiękowa NVIDIA High Definition Audio,NVIDIA High Definition Audio,NVIDIA High Definition Audio,NVIDIA High Definition Audio,Urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio

procesory AMD Athlon(ym) 64 X2 Dual Core Processor 5400+

AMD Athlon(ym) 64 X2 Dual Core Processor 5400+

wynik ze spedtest http://www.speedtest.net/my-result/2869387102

Opublikowano

napisałem ze jak gram w wota to mam zazwyczaj 110 pingu ;] lecz jak mi zacznie skakać to mam do 999 pingu i czerwony lag ... gram only wot

Opublikowano

ping nie zależy od kompa tylko od dostawcy neta! to ze masz duży ping jest wina tylko i wyłącznie dostawcy internetu

Opublikowano

Ja gram na amerykańskim i ping 130 to norma, jednak opóźnienia nie są odczuwalne ;)

ping nie zależy od kompa tylko od dostawcy neta! to ze masz duży ping jest wina tylko i wyłącznie dostawcy internetu

za przeproszeniem jestescie debilami! kurwa mi nie chodzi że mam duży tylko o to że mi skacze od 100 do 999 ja na 150 spokojnie dam rade grać....ja się pytam jak naprawić to skakanie pingu a nie jak zmniejszyć ping ...

Opublikowano

@up

kultury chamie trochę... skakanie pingu tak jak jego "ilość" zalezy,tak jak zresztą pisałem w poprzednim poście,nie od ciebie lecz od jego dostawcy ... mozesz sobie zadzwonić i zapytać czy nie dałoby rady coś z tym zrobić ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...