Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Warrock Zabezpieczenia

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jak to jest ze np do lola nie ma hackow a do wra jest pelno? nie potrafia oni dobrze sie zabezpieczyc czy co?

(za odp lajki)

Opublikowano

Nie jest to jedna przyczyna, przyczyną jest wiele czynników:

-HackShield, za słaby

- Łatwo napisać do takie gry cheaty

- Dobrzy programiści

itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie jest to jedna przyczyna, przyczyną jest wiele czynników:

-HackShield, za słaby

- Łatwo napisać do takie gry cheaty

- Dobrzy programiści

itd.

a np lol?

dobrzy programisci?? na mpcu jest poradnik jak zrobic moda z ktorym nawet maly kidek by sobie poradzil ;(

Opublikowano

siema jak to jest ze np do lola nie ma hackow a do wra jest pelno? nie potrafia oni dobrze sie zabezpieczyc czy co?

(za odp lajki)

Tu chodzi glownie o to ze gdyby nie bylo hackerow w wr to nexon (dystrybutor) mialby mniejsze zarobki bo nikt by nie potrzebowal jakiegos famasa czy innego ustrojstwa zeby kogos zabic. Wiele osob tez mowi ze admini sami tworza i sprzedaja hacki.

Dla przykladu:

Do niedawna istnial prywatny serwer wr - wrpsp, tworzony przez polakow. Te kilka osob, bodajze 6, potrafilo stworzyc antyhacka ktorego nikt nie zlamal i hackow nie bylo. Wiec odpowiedz sobie na pytanie - czy w tym calym zakichanym shicie jakim jest nexon nie ma ludzi ktorzy potrafia zrobic antyhacka do gry? Bo juz nie mowie zeby cos takiego kupic bo pewnie nie pogodziliby sie ze strata pieniedzy na to zeby gralo sie lepiej.

Opublikowano

czyli nexonowi bardziej zalezy na kasie niz graczach a i tak btw ot kiedy nexon ma wra to mimo wszystko mniej haxow jest i dlaczego oni aktualzuja zapore anty hacka? dla picu? kolejne slabe latwe do przelamania zabezpieczenie? w takim razie dlaczego leca bany za hackowanie?

@edit

czy jeszcze z tego powodu usunieto retaile pod przykrywka " to bedzie sprawiedliwe dla reszty graczy"?

Opublikowano

czyli nexonowi bardziej zalezy na kasie niz graczach a i tak btw ot kiedy nexon ma wra to mimo wszystko mniej haxow jest i dlaczego oni aktualzuja zapore anty hacka? dla picu? kolejne slabe latwe do przelamania zabezpieczenie? w takim razie dlaczego leca bany za hackowanie?

@edit

czy jeszcze z tego powodu usunieto retaile pod przykrywka " to bedzie sprawiedliwe dla reszty graczy"?

Jest mniej tylko dlatego ze banuja co tydzien. A wiekszosc to i tak sa konta ktore maja 1-10lvl i z ktorych nie ma przychodu. Co to za aktualizacja ktora nic nie daje? Aktualizacja mozna by to nazwac gdyby przez jakis miesiac nie bylo hackow i dopiero ktos by zlamal zabezpieczenia. A tak? Hackow po aktualizacji nie ma ile? Kilka godzin? BAny leca dlatego ze jesli ktos hackuje to raczej nie kupuje premium, cashy itp. Nie ma zysku z takiego gracza wiec mozna mu dac bana. Na moim przykladzie - byl wczesniej warbot, zrobilem konto na ktorym nabijalem nim lvle i robilem cashe z reklam. Bana nie dostalem do tej pory a z tego co czytalem na forum to bardzo duzo osob dostalo. Przypadek? Co do retaili.. To im sie po prostu nie oplaca. Jesli famas na miesiac kosztuje, nie wiem, dajmy na to 2tys NX'ow (to jest przykladowa cena), a jego retail kosztowalby 20tys NX'ow to policz sobie ile traca w ciagu ruku - dwoch na jednym graczu ktory caly czas gra famasem i go kupuje regularnie. Juz nie mowie o tym ze retail jest na 8 slot a co za tym idzie nie trzeba kupowac 5 slotu ktory jest za NX'y / premium, wiec to kolejna strata. Wszystko w tej grze kreci sie wokol kasy i raczej inaczej nie bedzie w najblizszym czasie.

Opublikowano

wow nigdy w ten sposob nie myslalem o warrocku a co do warbota mialem wtedy premke i jechalem na nim i bana nie wylapalem... w kazdym razie juz rozumiem mniej wiecej jak dziala ta gra (na kase) i rozumiem sprawe retailow

mam jeszcze pytanie czy znasz jakies privy wr'a? (bez hackow, darmowe)

Opublikowano

wow nigdy w ten sposob nie myslalem o warrocku a co do warbota mialem wtedy premke i jechalem na nim i bana nie wylapalem... w kazdym razie juz rozumiem mniej wiecej jak dziala ta gra (na kase) i rozumiem sprawe retailow

Niedawno upadly wszystkie wlasnie z dzialania nexona ktory stracil kilkuset stalych graczy. Wedlug mnie najlepszy byl WRPSP (tworzony przez polakow), zero hackow, lagow, wszystkie bronie w sklepie (oprocz kolorowych na ktorych tak zalezalo dzieciom montany xD). No ale coz. Wszystko upadlo, aktualnie nie ma privow bo z jednego serwera aresztowano administratorow. Moze kiedys jakis powstanie.

Opublikowano

Nie ma i prawdopodobnie nie będzie JUŻ privów do War Rocka ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1003587-info-koniec-prywatnych-serwerow/

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

juz nie wiem co robic niby lubie warrocka ale jak wiem ze haki i chciwosc sie nei skonczy to mi sie grac nie chce...

Opublikowano

Bo nexon jest pojebany i tyle. Miał możliwość kupna ShoxGuarda, ale jednak nie. Kill nawet już nie programował wtedy w WrPSP.

Wiesz, miał... lecz on zapewne tego nie chciał zrobić, bo to ogromna strata pieniędzy...

Na dodatek cała akcja z zamknięciem prywatnych serwerów, zamiast umilać graczom czas na prywatnych serwerach czy coś to oni je zamykają, chora logika.

WRPSP był najlepszym "warRockiem" na świecie, nie wiem dlaczego tak mało osób grało ;-)

Najgłówniejszą przyczyną tychże hackerów, jest shitowy anycheat :)

I tyleee ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...