Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz i zasilanie karty?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam zasilacza do karty graficznej

To jest ukryta treść, proszę
. Reszta zestawu to Athlon X2 który w przyszłości będzie na Phenoma 2 X4 i 4Gb RAM. Zależy mi na tym by zasilacz obsłużył tą kartę bez dodatkowych przejściówek oraz proszę o podanie jakie dodatkowe zasilanie potrzebuje ta karta? Proszę o linki morele...budżet 150 zł max. Zastanawiałem się nad
To jest ukryta treść, proszę

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up. Dodatkowe zasilanie ma ta karta?? Te zasilacze obsłużą bez przejściówek ??

@Edit. Karta ma zasilanie chyba z 6-pin tak więc zależy mi na tym by zasilacz takie wyjście miał a te up. nie mają...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up. Dodatkowe zasilanie ma ta karta?? Te zasilacze obsłużą bez przejściówek ??

@Edit. Karta ma zasilanie chyba z 6-pin tak więc zależy mi na tym by zasilacz takie wyjście miał a te up. nie mają...

Mają ;).

6+2PIN każdy z tych zasilaczy. W przypadku zakupu tego Chiefteca musisz mieć kabel.

Opublikowano

A ten mój z 1 postu??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...