Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od jakiegoś czasu miałem zamiar zabrać się z domu i zacząć biegać. Żeby polepszyć sobie kondycję, ponieważ trenuję sztuki walki :) Ale jakoś kurwa nie mogę zawsze jak mam już iść to coś mnie powstrzymuje. Mam normalnie buty do biegania w których chodzę na co dzień. Zmotywujcie mnie jakoś abym zaczął biegać. Biega ktoś z tego forumka ogólnie ?

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Wez koze i z kozą smigaj.

Najlepiej jakbyś znalazł sobie partnera/partnerke do biegania, we dwóch zawsze raźniej :D

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Siema, od jakiegoś czasu miałem zamiar zabrać się z domu i zacząć biegać. Żeby polepszyć sobie kondycję, ponieważ trenuję sztuki walki :) Ale jakoś kurwa nie mogę zawsze jak mam już iść to coś mnie powstrzymuje. Mam normalnie buty do biegania w których chodzę na co dzień. Zmotywujcie mnie jakoś abym zaczął biegać. Biega ktoś z tego forumka ogólnie ?

Trenujesz sztuki walki a nie chce ci się biegac? Żeby cwiczyć musisz mieć kondycje więc..

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Wiem co cię powstrzymuje!

To POT ... nie chcesz być po prostu jeszcze bardziej spocony :P

Musisz się umyć bo jesteś spocony xD

Opublikowano

Motywacja? Jak sam tego będziesz chciał to będziesz biegał. Chcesz kondycje to musisz ćwiczyć i tyle :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja biegam, bo... biegam.

Każdy ma swoją osobistą motywację, ja jeszcze przed wakacjami biegałem regularnie teraz co kilka dni.

Największa satysfakcja jest jak już po prysznicu usiądziesz na fotelu i pomyślisz "przebiegłem te 10 km".

Opublikowano

Ja biegam, bo... biegam.

Każdy ma swoją osobistą motywację, ja jeszcze przed wakacjami biegałem regularnie teraz co kilka dni.

Największa satysfakcja jest jak już po prysznicu usiądziesz na fotelu i pomyślisz "przebiegłem te 10 km".

Racja, ale po prostu zawsze coś mnie odciąga od tego. Potrzebuję takiego "jębnięcia" co mnie do tego zmusi. :D

A i mam pytanie. W czym biegać bo buty to tam mam. Koszulka normalna + krótkie spodenki i zapierdalamy ?

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Im więcej czasu poświęcisz na bieganie, tym później szybciej będziesz spierd***ł przed napastnikiem ;] Chyba odpowiednia motywacja ? ;D

@down

mało kto atakuje silniejszego ;]

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

@up

Jak trenuje sztuki walki, to po co ma uciekać? Nie lepiej pokonać gościa?

@down

Zależy jaki jest

Opublikowano

jak jestem u siebie w niemczech to co sobote żeby być sprawniejszym na tenisie i wioślartswie. z słuchawkami biegaj.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zawsze wrzucam sobie jakieś nowe kawałki na mp3. Taki mały bodziec.
Największym natomiast był przyrost kilogramów po zmianie diety.
Wybieraj też miejsca ruchliwe. Zawsze miło jest zawiesić oko na jakieś biegnącej niedaleko koleżance. Zawsze możesz podbiec, sapnąć kilka zdań (o ile Twoje płuca i przepona na to pozwolą).
Co do biegania ? Ja jedynie zainwestowałem w buty i rzeczywiście czuć różnicę. Reszta stroju to para spodenek i koszulka, które akurat nie są w praniu.

f.png

Opublikowano

Bieganie jest po prostu zajebiste ze słuchawkami i dobrą muzyką miodzio.

Ale ja coraz częściej uprawiam parkour no ale musiałem biegać aby mieć tą kondycję do parkoura beż tego nie dał bym rady.

Bieganie ma swoje plusy ponieważ nie męczysz się za szybko i nogi pozwalają ci na więcej.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Masz psa?
Jak tak to go na smycz i śmigamy ;- )
U mnie w Suwałkach jest bardzo, bardzo dużu zalew, więc zrobienie jednego okrążenia jest bardzo męczące.

Opublikowano

@Up hah. też jestem z okolic Suwałk. :P Poprostu musisz się przełamać. Nie ma opier**lania się tylko idż pobiegać. :) Słuchawki na uszy abyś sie nie nudził i jazda. :P

Opublikowano

Cipa jesteś nie biegasz pff jestem dziewczyną a codziennie biegam okolo 4km dziewczyna jest lepsza od Ciebie hehe

(to nie ma celu obrażającego tylko motuwujący jak Cie uraziło to przepraszam)

i34ctnz6vxsh.png

Opublikowano

Ostatnio biegałem, ale miałem lekka przerwę i od jutra zamierzam intensywnie codziennie biegać co najmniej 45minut. Na początku nie wysilaj się bardzo - byś wytrzymał chociaż te 45min truchtem, by nabrać kondycji. Weź telefon lub mp3 i posłuchaj muzyki. Zacznij a nie pożałujesz. ;)

Opublikowano

Ja Cię moge zmotywować :)

Kup gieta anfy i hola do przodu :)

Ja nie lubie biegać nawet jak w piłke gram :)

Ale jak trzeba spierdalać to biegne szybciej niż to możliwe.

Żebyś się zmotywowal to radze rozkręcić kompa wyciągnąć karte graficzną i rozj3bać ją bo komputer to Twoja najwieksza przeszkoda :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

mała rada, żeby nie zjechać sobie kolan, wystarczą zwykłe buty sportowe ALE do biegania po miękkiej nawieżchni (sciazki w lesie, polu), wtedy kolana dobrze to znoszą, jednak gdy chcesz biegac po betonach chodnikach itd. obowiązkowo buty ze specjalną podeszwą. Koszt ok 150zł.

Ja ok. miesiąc stałego biegania i 10km nie robi większego wrażenia ;) oczywiscie ciągle na tętnie 70%HRmax, czyli u mnie to ok. 140.

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...