Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Boty itp na dobry start ;D

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejoszka ;3 Mam do was takie pytanie. Pobieram NosTale, więc co z tym idzie powracam do tego pay to win.

I teraz pytania mam. Mam WK +8 gówniane staty i wgl łucznik jest nudny, więc gram wojem, spaliłem wara na +5 nadal +4 i mam 12k na CAŁYM koncie.

Zaczne grać magiem tak za godzine jak pobierze mi się NT ;# możecie dać mi jakieś boty Itp ? żebym mógł np zarobić te przyzwoite 200k w krótkim czasie, również bot za miniland się przyda, no i jakiś multiklijent ;D a i jeszcze pytanie, jest może jakiś zegar na BB?.

A teraz pytanie odnośnie eventu, czy na nim też będą dropiły te soczki z limetki? czy to prawda że będzie 6 krzaków i czegośtam do wygrania za DARMO?

Wiecie czy event będzie jak rok temu? na 20lvle czy trzeba będzie mieć 99lvl pro EQ +u7+10, no i czy to będzie to samo z tym statkiem jak dawniej?

Z góry dzieki, lecą like ;P co do botów to z góry piszę że mam WIN 7 32bity.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Informacje dotyczące eventu:

To jest ukryta treść, proszę

Boty:

Po więcej botów i hacków zapraszam >TUTAJ<

Opublikowano

@up byłem w tym dziale -.- nic ciekawego nie było, ale masz like za post, to oco mi chodziło, czysty spis tego co potrzebuje, dzięki ;3

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Wedlug mnie powiniennes wyslac sms na nd, kupic pudlo, wsadzic do niego wk, Sprzedac je , masz wtedy duzo kasy. Boty latwo znalezc w powyszym dziale ze slowem Boty w nazwie. Ja jednak botow ci nie polecam. Nie mam farta do nich.

Opublikowano

@up jakoś mnie nie przekonuje wysyłanie kasy na ND, wolę na RP do lola mam pewną korzyć na stałe ;P (albo nowe struny do strata ...)

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...