Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak być normalnym?

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale nie trollując zadam wam to pytanie, bo mam problem z byciem przeciętną osobą ^^

jak być normalnym i nie rzucać się w oczy?

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Tak jak pan w 2 poscie napisał, po prostu bądź sobą a ludzie beda cie szanować takim jakim jesteś, no chyba, że masz jakieś problemy z odruchami aka psychiczne itp, to sie lecz :)

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Skoro uważasz się chuj wie kogo to po prostu ogarnij dupsko :) I nie przechwalaj się czy chuj wie co. Ale na twoim miejscu miałbym wyjebane co inni o mnie pomyślą ja jestem sobą i reszta to akceptuje albo nie :)

@down masz coś do muzułmanów ? :D

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Ubierz się jak muslim. Za niedługo cała Europa tak będzie wyglądała.

normalne jeansy, nie jakieś rurki, buty najlepiej halówki/skejty i tyle.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Chujowo jest być normalnym ... każdy jest inny .. i to jest świetne!

Ja osobiście mam na innych wyjebane :)

T.H.U.G LIFE!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Przekonaj innych do siebie. Może masz za duże mniemanie o sobie, bądź zarośnięte ego. Ludzie tego nie lubią. Popracuj nad sobą, jeśli masz z tym problem, a jeśli nie no bądź sobą i powiedz, że nie możesz być inny, bo taki jesteś.

Opublikowano

Może masz za duże mniemanie o sobie, bądź zarośnięte ego. Ludzie tego nie lubią.

Racja,trzeba ogolić...

Co do tematu,jeśli twierdzi tak tylko jedna osoba,ew.dwie,to wcale nie znaczy,że to prawda.Może jesteś normalny,a oni zazdroszczą?

Gorzej,jeśli mówi Ci to więcej osób,wtedy coś musi z tym być.

Opublikowano

Po prostu zachowuj się normalnie i staraj nie zwracać na siebie uwagi xD A w czym dokładnie masz problem? Ludzie mówią, że jesteś nienormalny? :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie przejmuj sié ich zdaniem, miej na to caøkowicie wyjebane.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja od zawsze chyba jestem nienormalny :) Trzymam się bycia sobą, mówię co myślę i zbytnio nie obchodzi mnie to jak postrzegają mnie inni.

Nie wiem co ma styl do charakteru? Po co mu piszecie jak ma się ubierać, skoro ma być sobą... ?

Opublikowano

Gościu który płaczę mówiąc ci, że się wywyższasz sam się zniża, więc nie rozumiem sensu tematu, skoro to właśnie oni mają problem ;]

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Co jak co jest pewien rodzaj ludzi, którzy najzwyczajniej w życiu się wywyższają. Jeżeli jesteś pozytywnie odbieraną osobą to nie wiem po co jest tutaj ten temat a broń Boże jeżeli jesteś osobą taką, której nikt nie toleruje to masz powód do zmartwienia. Moim zdaniem powinieneś ubierać się jak chcesz, charakter się tylko liczy więc zwróć uwagę jak Twoi znajomi się zachowują i bierz a bynajmniej próbuj brać z nich przykład. Nie znam Cie więc tylko tyle mogę powiedzieć. ;)

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Nikt nie jest "przeciętny" kazdy jest inny jeden slucha rapu inny rocka jeden czyta ksiazki drugi oglada filmy jeden sie uczy inny ćwiczy nad ciałem itp itd nie da sie byc przecietnym czlowiekiem kazdy jest niepowtarzalny.

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...