Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Mikrofon do nagrywania (do 250zł)

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mój kanał na yt trochę się rozwinął ,a mój aktualny mikrofon to tani syf.

Potrzebuje mikrofonu na usb do 250zl.

Mam swoje typy:

- samson go mic

- reloop spodcaster

- behringer c1u

Jak macie lepsze typy to piszcie.

Co do moich typów Chce opinie tylko tych osób ,którzy sprawdzali jakość wszystkich 3 ,bo najczęściej jest ,że ktoś kupi i to poleca ,a to nie zawsze znacz ,że jest najlepszy.

Chciałbym wytypować mikro z najlepsza jakościa. Nie znam się na nich więc proszę was o pomoc.

pomożecie wybrać?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Kup po prostu tani mikrofon, ale z dobrej firmy, no Logitech, Creative, itp. Sam mam za 20 zł i dzwięk jest dobry

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

@up

już widze jaką masz jakosc. potrzebuje mikrofonu na usb . a nie szumiacej suszarki. sam mam teraz mikro za 30zl chce czegos lepszego.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

bierz behringera, dobra jakość i porządny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie orientuje sie w cenach a z tego co wiem najlepszy mikro ktorzy uzywaja youtuberzy to Blue Yeti, o innych nie slyszalem :P

Opublikowano

Go Mic tycie drozszy, ale wiekszy zakres dzwieku. Tylko po co, jak Behringer C1U nagrywa caly zakres czestotliwosci slyszenia czlowieka i nawet wiecej. Go Mic jak nagrywasz nie tylko przy pc ale i w terenie czy cos, behringer jak tylko przy pc.

Ps. Karte dzwiekowa masz jakas? Czy zintegrowana?

Go Mic tycie drozszy, ale wiekszy zakres dzwieku. Tylko po co, jak Behringer C1U nagrywa caly zakres czestotliwosci slyszenia czlowieka i nawet wiecej. Go Mic jak nagrywasz nie tylko przy pc ale i w terenie czy cos, behringer jak tylko przy pc.

Ps. Karte dzwiekowa masz jakas? Czy zintegrowana?

@Edit

@Up

Lepszy Blue Yeti Pro...

Opublikowano

Nie zbyt zadowolily mnie wasze opinie. W sumie nic się nie dowiedzialem.

akurat behringera tego co podalem odradzaja youtuberzy w cenie do 250 , samson i reloop niby lepsze.

myśle nad reloopem kilka youtuberow juz go ma i chwala sobie ten mikrofon i w dodatku wyglada dość ładnie :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Niepasuje ci?

Możee kup sobie mikro dla rapera

523561446660279974822.gif              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...